icon-play

Gemeenten De Liemers

De 5 gemeenten in regio de Liemers zat in de afrondende fase van een nieuwe economische visie die ze als samenwerkende gemeentes gingen introduceren. 

 • Klancase page (65)

  Het doel

  Aan ons was ook de opdracht om het geschreven beleidsstuk in de animatie begrijpelijk te maken voor mensen die niet betrokken waren bij de visie. Een beleidsstuk van 10-tallen pagina’s omzetten naar een animatie van anderhalve minuut is nooit makkelijk. Met een duidelijke doelstelling vooraf en de kennis over het onderwerp van Serveon hebben wij een hele doeltreffende animatie kunnen neerzetten.

 • Klancase page (66)

  De animatie

  De animatie is gericht op de ontwikkelingen die plaats hebben gevonden en hoe de regio’s bedragen aan de economische groei van de Liemers. Wat naar voren komt is hoe het nu verder moet en wat het belang is van dat iedere gemeente mee doet. Door alle ambities uit het beleidsstuk op een leuke manier te animeren vult dit het zakelijke en formele karakter van het beleid goed aan.

 • Klancase page (68)

  De inzet

  De animatie is in eerste instantie gebruikt bij de presentatie richting raadsleden van de gemeenten en vervolgens als communicatie middel richting verschillende partijen binnen de regio’s.

Een soorgelijke animatie aanvragen?

Meer weten over de mogelijkheden en kosten? Vul onderstaand formulier in.