icon-play

Energy Communication

EnergyCommunication biedt online energie monitoring portalen. Door alle energie besparingsplichten die worden gesteld door overheden aan bedrijven komen ze voor taken te staan waar ze geen tijd en kennis voor hebben.

 • Klancase page (11)

  Het doel

  Er is veel vraag naar de oplossingen die EnergyCommunication biedt, maar niet iedereen is bekend met het bestaan van zulke oplossingen. Dus hoe breng je mensen van op hoogte van de oplossingen? Ook komt er een stukje informeren en opleiden bij kijken omdat niet ieder bedrijf op de hoogte is van de plichten die ze hebben.

  Met deze punten als doelstelling hebben wij een combi gemaakt tussen een uitleg animatie en een promotie animatie. Door het in de animatie uit te leggen promoot het product zichzelf.

 • Klancase page (12)

  De animatie

  Een zakelijke doelgroep kan ook nog erg divers zijn, vooral als je je target op groot en klein bedrijf. Dat was ook een uitdaging voor deze animatie, want hoe specifieker de doelgroep hoe beter je de informatie daar op kan laten aansluiten. Door de 2D cartoon uitleg animatie volledig in te richten rondom de oplossing die het product biedt en hoe bedrijven deze oplossing kunnen gebruiken.

 • Klancase page (13)

  De inzet

  Deze uitleg animatie is heel goed te gebruiken als pitch, als eerste indruk die bedrijven krijgen van Energy Communication.

Een soorgelijke animatie aanvragen?

Meer weten over de mogelijkheden en kosten? Vul onderstaand formulier in.