icon-play

Klantcase Faber

Faber is met ruim 2000 vakmensen aan het werk marktleider op het gebied van personeelsbemiddeling in de bouw- en schildersbranche. Ze zijn uitgegroeid tot de absolute specialist en met onze ambitieuze doelstellingen blijft Faber groeien.

 • Klancase page (49)

  De klantvraag

  Faber kwam bij ons met de vraag of we voor hun een uitleg animatie te maken richting hun doelgroep. De doelgroep van vakmensen bestaat zijn praktisch ingerichte mensen, die vaak willen doen waar ze goed in zin. De USP’s van Faber sluiten hier perfect op aan.

  Het inzetten van beeld en animatie richting deze doelgroep past ook goed binnen deze USP’s en de vakmensen. Deze recruitment animatie moest uitleggen waarom je bij Faber aan de slag moet gaan als vakmens.

 • Klancase page (48)

  De animatie

  Het begon bij 1 animatie voor een employment concept van Faber. We hebben gekozen om hier een cartoon animatie in te zetten met veel praktische en herkenbare situaties voor de doelgroep van Faber.

  Na het opzetten van de eerste uitleg animatie hebben wij nog 4 recruitment animaties gemaakt voor onder andere de schilders en bouw-vakmannen van Faber.

 • Klancase page (47)

  Inzet

  De animaties zijn op allerlei verschillende manieren ingezet, bijvoorbeeld op Instagram als onderdeel van recruitment campagnes.

  Veel van de animaties hebben we daar ook op ingericht, kort en krachtig, maar ook door met ondertiteling toe te passen en meer materiaal en specifieke formaten voor social media.

Een soorgelijke animatie aanvragen?

Meer weten over de mogelijkheden en kosten? Laat je gegevens achter en we nemen binnen enkele uren contact met je op.