icon-play

JGZ Kennemerland

Jeugdgegezondheidszorg Kennemerland is een organisatie die streeft naar een gezonde ontwikkeling voor ieder kind. Voor hen en de Academische Werkplaats van het Amsterdam UMC hebben we een eenvoudige en vriendelijke lijnillustraties in animatievorm gemaakt.

 • Klancase page (59) (1)

  Waarom?

  Als ouder of aankomend ouder zijn er dagelijks veel keuzes die je moet maken! In dit filmpje geeft JGZ Kennemerland de doelgroep een aantal eenvoudige en gezonde levensstijl keuzes! Hierbij is specifiek rekening gehouden met de verschillende culturele achtergronden van de doelgroep om zo verandering in gang te brengen.

 • Klancase page (59) (2)

  Hoe?

  Gezond en gevarieerd eten is belangrijk voor je kind, maar ook voor jezelf. Door voor je zwangerschap te stoppen met roken en alcohol drinken maak je een gezonde keuze voor jezelf en je kind.

  Kinderen zijn vrolijker en ontwikkelen zich beter bij een regelmatig leven, slapen is daarbij een belangrijk onderdeel. Omdat dit het ritme kan bepalen en ook je eigen slaap kan beïnvloeden. Als je kind niet slaapt, slaap jij ook niet. 

 • Klancase page (59) (3)

  Wat?

  Beeldschermen zijn een onderdeel van ons leven. Beeldschermgebruik mag, maar je kind moet ook veel spelen. Door de doelgroep een aantal van deze eenvoudige en gezonde levensstijl tips te geven wordt de doelgroep gestimuleerd in het maken van gezondere levensstijl keuzes.

Een soorgelijke animatie aanvragen?

Meer weten over de mogelijkheden en kosten? Vul onderstaand formulier in.