MondMaatje

over de klant

Veel patiënten hebben moeite met het opvolgen van de adviezen die ze krijgen van hun mondhygiënist, tandarts of parodontoloog. Daarom is MondMaatje ontwikkeld. Mondmaatje is het preventie-programma met app waarmee tandheelkundige zorgverleners hun patiënten helpen hun gebit gezonder te maken en te houden!

Het doel

Een goede en duidelijke uitleg van de nieuwe MondMaatje app was de opdracht. Het doel van deze animatie was om tandheelkundige zorgverleners er van te overtuigen gebruik te maken van Mondmaatje om zo hun patiënten te helpen hun gebit gezonder te maken en te houden!

 

MondMaatje laptop

De animatie

Voor deze animatie is gekozen voor de Cartoon Animatie stijl waarbij  de herkenbare paarse brandstyle van MondMaatje duidelijk terug te zien is. Bij cartoon animaties worden karakters en scènes geplaatst in een 2D omgeving waardoor er ingespeeld kan worden op het inlevingsvermogen van de kijker. 

MondMaatje Tablet

“Storytelling Studios kan vlot “schakelen” als er aanvullende wensen zijn die op korte termijn gewenst zijn''.

MondMaatje
GRUNDEMANN & VROOM

 

Inzet

De MondMaatje animatie is op verschillende manieren ingezet. Zo is de animatie ingezet op diverse social media kanalen en tevens op een grote internationale tandheelkundige beurs.

mondmaatje flos

Animatie laten maken?

Bel, mail of whatsApp Bram even ;)