icon-play

Rijks Universiteit groningen

De Rijksuniversiteit Groningen is een internationale universiteit, gevestigd in Groningen en bestaat al meer dan 400 jaar.

 • Klancase page (56)

  Het doel

  Een grote organisatie als de RUG omzetten naar een geheel nieuw systeem vraagt vaak om goede communicatie en begeleiden. Dat is ook waarom veel klanten met implementatie vraagstukken bij ons terecht komen. Hoe maken we duidelijk waarom we dit doen?

  Dat was ook het doel van de animatie voor de RUG; uitleggen wat de gedachte is achter en de voordelen zijn van het nieuwe bedrijfsvoering systeem bij de RUG. In 2 talen, zodat alle medewerkers weten wat ze moeten doen.

 • Klancase page (57)

  De animatie

  De RUG kwam bij ons met de vraag om een introductie video te maken voor de overgang naar het nieuwe bedrijfsvoering systeem AFAS. De vraag was of wij dit konden neerzetten in 2 weken tijdens de kerst. Gelukkig hebben wij al enige ervaring met het AFAS systeem en het produceren van uitleg animaties hier over. Door snel de probleemstelling in kaart te kunnen brengen en onze flexibele werktijden was de animatie in twee talen voor de jaarwisseling klaar.

 • Klancase page (58)

  De inzet

  In een grote organisatie als de RUG heb je te maken met verschillende interne communicatiemiddelen. Onze animaties zijn daarom ook over toe te passen. Van intranet tot TV schermen in de bedrijfskantine.

Een soorgelijke animatie aanvragen?

Meer weten over de mogelijkheden en kosten? Vul onderstaand formulier in.