icon-play

Safety CT

SafetyCT specialiseert zich in Consultancy en Technology op het gebied van brandveiligheid. Voor zowel de Nederlandse brandweer als de veiligheidsregio’s. 

 • Klancase page (53)

  Het doel

  De specifieke doelgroep moest in een korte animatie informatie krijgen over welke oplossing SafetyCT kan bieden om het actuele probleem van de doelgroep op te lossen.

  De beelden en ideeën die passen bij de CARE-DRIvE software passen komen goed tot zijn recht in de cartoon animatie stijl waar herkenbare situaties te creëren zijn.

 • Klancase page (54)

  De animatie

  Op basis van onze ervaring in de brandweer en veiligheidsbranche heeft Safety CT ons gevraagd een animatie te maken specifiek voor hun doelgroep. Om het CARE-DRIvE systeem op een heldere en efficiënte manier uit te liggen hebben we tijdens de brainstormsessie gekozen voor een 2D uitleganimatie in de cartoon stijl.

 • Klancase page (55)

  Inzet

  Deze animatie is met name ingezet rechtstreeks richting de doelgroep via verschillende kanalen en de productiepagina op de website van SafetyCT. Ook is de animatie ingezet op LinkedIn en kan het gebruikt worden op beurzen en bij presentaties over het systeem

Een soorgelijke animatie aanvragen?

Meer weten over de mogelijkheden en kosten? Vul onderstaand formulier in.