Safety CT

over de klant

SafetyCT specialiseert zich in Consultancy en Technology op het gebied van brandveiligheid. Voor zowel de Nederlandse brandweer als de veiligheidsregio’s. Door slimme oplossingen in de form van efficiënte en effectieve software en applicaties te ontwikkelen en integreren dragen zij bij aan een veilige samenleving.

 

 

Het doel

De specifieke doelgroep moest in een korte animatie informatie krijgen over welke oplossing SafetyCT kan bieden om het actuele probleem van de doelgroep op te lossen.

De beelden en ideeën die passen bij de CARE-DRIvE software passen komen goed tot zijn recht in de cartoon animatie stijl waar herkenbare situaties te creëren zijn.

 

 

SafetCY animatie

De animatie

Op basis van onze ervaring in de brandweer en veiligheidsbranche heeft Safety CT ons gevraagd een animatie te maken specifiek voor hun doelgroep. Om het CARE-DRIvE systeem op een heldere en efficiënte manier uit te liggen hebben we tijdens de brainstormsessie gekozen voor een 2D uitleganimatie in de cartoon stijl.

SafetCY animatie

De samenwerking met Storytelling studio’s is ons enorm goed bevallen. Niet alleen het eindresultaat stemt ons tot tevredenheid. Vanaf het eerste contact t/m de oplevering blinkt deze organisatie uit in: Meedenken, flexibiliteit tijdens de iteraties, snelheid en professionaliteit. Echt een aanrader wanneer je op een beeldende manier je bedrijf, dienst of een product begrijpend en op een hele mooie manier onder de aandacht wil brengen.

Directeur SafetyCT
Onno Stumphius
 

Inzet

Deze animatie is met name ingezet rechtstreeks richting de doelgroep via verschillende kanalen en de productiepagina op de website van SafetyCT. Ook is de animatie ingezet op LinkedIn en kan het gebruikt worden op beurzen en bij presentaties over het systeem

SafetCY animatie

Animatie laten maken?

Bel, mail of whatsapp Bram even ;)