Animatie laten maken

Wil je een animatie laten maken? Je bent bij ons helemaal op de juiste plek! We kunnen een animatievideo voor je maken, maar ook kun je bij ons terecht voor een toffe bedrijfsanimatie!

Aanvragen Bekijk ons werk

Animatie laten maken door Storytelling studios

Wanneer je een animatie laat maken door Storytelling Studios weet je waar je aan toe bent. We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten van de animatie en onze werkwijze. We hanteren all-in prijzen waarbij je een onbeperkt aantal revisierondes krijgt voor zowel de storyline als de uiteindelijke animatie.

AanvragenBekijk ons werk

 

Film-1

Werkwijze

Verder is onze werkwijze heel simpel. We doen wat we leuk vinden, behandelen jouw zoals we zelf behandeld willen worden. We denken mee op business niveau en kunnen jouw boodschap en doelen makkelijk omzetten in een goed verhaal. Daarnaast zijn we flexibel en heb je met ons altijd persoonlijk contact.

AanvragenBekijk ons werk

Lightbulb-480p-201103

Onze werkwijze

We werken altijd in deze vorm:

Bulb

STAP 1:
Brainstorm

Iedere animatie vraagt om een helder concept. Wat wil je vertellen en wat moet er vooral niet in de video komen? Samen bepalen we de kern, aan de hand van de doelstelling die je belangrijk vindt.
Paper

STAP 2:
STORYline

Het concept werken we uit tot een script, waar de kern nog duidelijker in naar voren komt. We brengen de boodschap op de meest krachtige manier, door gebruik te maken van beeld, audio en de combinatie daarvan.
Animeren

STAP 3: 
PRODUCTIE

Tevreden met het script en de storyline? We verzorgen de productie. Voor een animatie die past bij jouw bedrijf en dat wat je wilt uitstralen.

Oplevering

STAP 4:
OPLEVERING

We leveren je de video op, zodat je die kunt gebruiken op de website, op Social Media en voor andere gelegenheden die je belangrijk vindt.

Welke animaties

Je kunt bij ons terecht voor drie soorten animaties, namelijk Cartoon animaties, Whiteboard animaties en Motion Graphic animaties.

Cartoon animatie: €2050

Met een 2D cartoon animatie kun je complexe zaken voor iedereen begrijpelijk te maken. Voeg eventueel een vleugje humor toe en verduidelijk eenvoudig bepaalde processen, producten en diensten.

AanvragenMeer over cartoon

Whiteboard-animatie: €1550

Bij een whiteboard animatie zie je de hand van een auteur die het verhaal met markeerstiften op een whiteboard tekent. De tekening wordt ondersteund door een gesproken verhaal. Op die manier is het heel goed te volgen.

AanvragenMeer over Whiteboard

Motion Graphic: €1050

Een Graphic Motion is wat zakelijker dan de cartoon animatie en daardoor geschikt in een corporate setting. Deze animatie is duidelijk en maakt onder andere processen, informatiestromen en datasystemen voor iedereen begrijpelijk.

AanvragenMeer over motion graphic

 

Meer informatie?

Wil je door ons een animatiefilmpje laten maken of wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 085-3033786 of te mailen naar info@storytellingstudios.nl. Of gebruik ons contactformulier.

Contact opnemen
Centraal beheer illustratie animatie