Animatievideos

Enthousiast over de kracht van animatievideos? Erg geschikt om moeilijke dingen makkelijk uit te leggen. Bijvoorbeeld om de doelgroep enthousiast te maken of voor een boeiende presentatie van jouw bedrijf. Met een goede animatievideo kun je dankzij onze diverse stijlen alle kanten op.

Bovendien hoeven goede animatievideo’s niet duur te zijn. We berekenen scherpe all-in tarieven, waarmee je vooraf precies weet waar je aan toe bent. Wij gaan graag voor je aan de slag, net als voor onze andere tevreden klanten.

AanvragenBekijk ons werk

Betaalbare animatievideos: all-in tarieven

We begrijpen dat je vooraf graag wilt weten waar je aan toe bent. En minstens zo belangrijk, dat je niet te veel betaalt voor een animatie die past bij het resultaat dat jij wilt behalen. We berekenen scherpe tarieven, zodat jij op een betaalbare manier gebruik kunt maken van animatie binnen jouw bedrijf. We denken op business-niveau met je mee, zodat wij de inhoud begrijpen en dit kunnen vertalen naar een video die je helpt de belangrijke doelstelling te bereiken.

Wil je een uitlegvideo laten maken om complexe materie begrijpelijk te maken met een Motion Graphic? Ga je voor een Whiteboard-uitleg of de Cartoon-variant in jouw huisstijl? Ontdek onze tarieven, zodat je vooraf weet wat onze animatievideos zullen kosten. 

Animatievideo: 3 mogelijkheden

Zoals hierboven al even kort aangegeven zijn er 3 mogelijkheden voor een animatievideo:

Motion Graphic

Ideaal om moeilijke materie op een makkelijke manier uit te leggen. Wij vertalen jouw ideeën en toepassingen naar een video die medewerkers en de doelgroep meteen begrijpen.

Meer over motion graphic

Whiteboard-animatie

Getekend terwijl je kijkt in een luchtige stijl met veel aandacht voor belangrijke details. Ideaal om stap-voor-stap uit te leggen hoe je tot het idee kwam en wat de toegevoegde waarde is voor de doelgroep.

Meer over whiteboard

Cartoon-animatievideo

Het complete plaatje met personages in jouw huisstijl, die in de omgeving die ze kennen laten zien hoe het werkt en wat de mogelijkheden zijn. Een animatievideo met aandacht voor de kleinste details.

Meer over cartoon

Animatievideo maken: aan de slag

Wil je een animatievideo laten maken maar twijfel je over de meest geschikte stijl? We denken graag met je mee, door op zoek te gaan naar het verhaal dat je wilt vertellen. We horen van klanten geregeld dat ze verrast zijn hoe snel we begrijpen wat ze graag willen vertellen. Die expertise gebruiken we om tot de kern te komen, zodat we vervolgens kunnen adviseren over de stijl die daar het best bij past.

Meer weten over onze animatievideos of nog vragen over onze werkwijze? Bel ons op telefoonnummer 085 303 37 86, stuur ons een e-mail naar info@storytellingstudios.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van je!