Goedkope animatievideo

Goedkope animatievideo laten maken? Dat kan al voor €950 als je zoekt naar een Motion Graphic animatie. De prijs geldt voor 60 seconden, de gebruikelijke keuze voor een (animatie)video.

We houden de kosten laag, terwijl jij kunt rekenen op hoge kwaliteit. We werken in onze vaste animatiestijlen, waarbij we iedere video volledig op maat maken. In jouw huisstijl, met jouw logo en met een uitstraling die past bij jouw verhaal.

AanvragenBekijk ons werk

Allerlei doelstellingen

We maken een goede en goedkope animatievideo, die je kunt laten maken voor allerlei doelstellingen. Wil je nieuwe klanten aanspreken, nieuw talent aantrekken of medewerkers vertellen over een nieuwe procedure?

Wij adviseren je graag over de video die daar het best geschikt voor is. In een luchtige cartoonstijl, getekend op een whiteboard of strak en zakelijk voor een corporate setting.

Bekijk ons werk

Goed en goedkoop: onbeperkte revisie

Goedkoop een animatievideo laten maken en zeker weten dat je daarna 100% tevreden bent? Ondanks onze lage prijzen kun je gebruik maken van onbeperkte revisierondes.

Onbeperkt, zowel voor het script en concept als voor de video die we voor je maken. Voor de oplevering, zodat je daar ontzettend trots op kunt zijn. Net als wij, als we terugkijken naar het werk dat we voor anderen maakten.

Bekijk ons werk

100% trevreden

Wij gaan door tot jij tevreden bent. Helemaal tevreden, zodat je de animatievideo op allerlei manieren kunt gebruiken. Op de eigen website en via Social Media, net als tijdens beurzen en andere gelegenheden. De beste manier om een goedkope animatievideo te laten maken, door ervaren designers die begrijpen waar het jou om gaat.

Bekijk onze stijlen

Film-1

Goedkoop een animatievideo laten maken

We gaan met je om tafel en bespreken het idee voor de animatie. We dringen door tot de kern, waarmee we jouw verhaal vertellen.

Zo doen we dat in onze animatievideo’s, om daarmee zoveel mogelijk impact te maken. Op de kijker, op de uitstraling van jouw bedrijf en uiteindelijk op de omzet die je daardoor maakt.

Aanvragen

Script-1

Prijs berekenen

Wil je een animatievideo laten maken en de prijs laten berekenen? Dankzij onze all-in tarieven kunnen we je precies aangeven wat de kosten zullen zijn. Zonder addertjes onder het gras of andere extra’s waar je niet op had gerekend.

Meer weten over een goedkope animatievideo of nog vragen over onze werkwijze? Bel ons op telefoonnummer 085 303 37 86, stuur ons een e-mail naar info@storytellingstudios.nl of gebruik ons online contactformulier . We horen graag van je!

Aanvragen

Idee