Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm is een manier om goed te vertellen wie jouw organisatie is en waar die voor staat. Ideaal voor het beeldende brein van jouw klanten. Of om de neuzen van alle medewerkers in één keer dezelfde kant op te krijgen. Een bedrijfsfilm is geschikt om een goede eerste indruk te maken en om professionaliteit uit te stralen.

Geschoten met professionele apparatuur en een ervaren camera crew. Voordat we beginnen met filmen komen we in een brainstormsessie tot de kern van jouw verhaal. Wij denken op business-niveau met je mee, voor een bedrijfsvideo die aansluit bij jouw bedrijfsdoelstellingen. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een gratis brainstormsessie aan!

Ik wil een bedrijfsfilm: hoe werken jullie?

Wil je jouw bedrijf presenteren aan nieuwe klanten, op een beurs laten zien wie jullie zijn of heb je een ander doel voor ogen? We denken met je mee over de beste manier om dat te laten zien. Met een beeld dat meer zegt dan 1.000 woorden. In een bedrijfsfilm die de aandacht trekt, duidelijk uitlegt wat jullie doen en bovendien in het geheugen blijft hangen. Stel dat je nu denkt ‘ik wil een bedrijfsfilm!’ Hoe gaat dat dan in z’n werk? We zetten het voor je op een rij:

 

Brainstorm

1 Brainstorm

Wat is de kern die je wilt vertellen? Tijdens de brainstormsessie dringen we door tot wat er echt belangrijk is en bekijken we de locatie die gefilmd moet worden. Om met het beeld meer te vertellen dan in 1.000 woorden.

2 Script

Met het script werken we de film op papier voor je uit. We schrijven uit ‘Wie, Wat, Waar en wanneer wordt gefilmd’. We werken samen door aan het script totdat je 100% tevreden bent.

3 Opnames

Tevreden over het script en klaar voor de opnames? Wij filmen op de locatie die jij voor ogen hebt. Met professionele cameracrew en apparatuur in full of zelfs ultra HD.

4 Oplevering

Zodra we de eerste versie voor je klaar hebben ontvangen we graag jouw feedback daarop. Aan de hand daarvan zetten we de laatste puntjes op de ‘i’.

Bedrijfsfilm en branded content

We zijn gespecialiseerd in bedrijfsfilms, promotiefilms en bijvoorbeeld branded content. Wij brengen in beeld wat jij graag wilt laten zien. Geschoten met professionele apparatuur, in full HD of zelfs ultra HD.

Zet jouw bedrijf, een specifieke dienst of de cultuur binnen de organisatie in de spotlights. Een film biedt allerlei mogelijkheden, bijvoorbeeld in een korte video of een langer geheel. Wij denken met je mee over de beste manier om dit goed in beeld te brengen. Vanuit onze jarenlange ervaring weten we wat er goed werkt en hoe jij daarmee de doelstellingen behaalt.

Wil je zorgen voor entertainment, promotie van een dienst of de presentatie van jouw bedrijf? Het is allemaal mogelijk door een bedrijfsfilm te laten maken. Altijd afgestemd op jouw doelstellingen, omdat we op business-niveau met je meedenken.

Benieuwd hoe je een bedrijfsfilm kunt inzetten voor jou bedrijf?

Hieronder hebben wij een aantal mogelijkheden beschreven. Uiteraard zijn er nog veel meer toepassingen mogelijk. We zijn benieuwd naar jouw doelstelling. Door op business-niveau met je mee te denken passen we het script daar op aan. De beste manier om jouw boodschap op een overtuigende manier over te brengen.

AAA 0

1 Medewerkers

Nieuwe medewerkers kennis laten maken met het bedrijf in een onboarding video? Of er in één keer voor zorgen dat iedereen de nieuwe koers begrijpt? Een film over jouw bedrijf is dan geschikt. De beste manier om in een korte video te laten zien wie de organisatie is, waar jullie voor staan en wat jullie doen.

2 Beurzen

Opvallen en tegelijkertijd heel duidelijk zijn? Je kunt een bedrijfsfilm laten maken, speciaal voor op beurzen. Ideaal voor een professionele presentatie die de aandacht trekt.

Tip van onze storytellers: gebruik ondertitels bij gesproken teksten. Op die manier kunnen ook toevallige passanten makkelijk meelezen en trek je hun aandacht.

3 Op de website

Geef bezoekers een kijkje in de keuken, bijvoorbeeld op de Over Ons-pagina. Laat zien hoe jullie dagelijks aan het werk zijn. Goed om persoonlijk kennis te maken, nog voordat de eerste afspraak is gemaakt.

4 Tijdens evenementen

Jouw bedrijf spectaculair introduceren of met een bedrijfsfilm op muziek laten zien met hoeveel energie jullie werken? Laat een film maken speciaal voor evenementen, om op groot scherm voor de perfecte presentatie te zorgen.

5 Social media

Een specifieke doelgroep bereiken op Instagram, Facebook of LinkedIn? De bedrijfsfilm is daar uitstekend voor geschikt. Bewegend beeld, waarmee je eenvoudig zorgt voor zoveel mogelijk likes en nieuwe volgers.

Bedrijfsfilm laten maken

Benieuwd naar de mogelijkheden van een bedrijfsfilm of heb je daarmee een belangrijke doelstelling? Wij denken graag met je mee en laten je zien wat er mogelijk is.

Meer weten over een bedrijfsfilm of nog vragen over onze werkwijze? Vraag dan een gratis brainstormsessie aan om de mogelijkheden te bespreken!

Heb je een vraag?
Bram de Vries
Oprichter & storyteller