Bedrijfsfilm kosten

‘Wat zal een bedrijfsfilm kosten?’ De vraag die we regelmatig krijgen, omdat je natuurlijk wilt weten waar je aan toe bent. De prijs van een bedrijfsfilm hangt sterk af van wat je precies wilt. Gaat het je om een korte video om met een uit te leggen wie je bent, wat je doet en hoe je werkt?

Onze scherpe prijzen laten je zien dat dit niet veel hoeft te kosten. Veel variabelen beïnvloeden de prijs van een bedrijfsfilm. Daarom gaan we graag met je in gesprek om tot de juiste prijs te komen. Vaak komen we uit op prijzen tussen de €1400,- en €2200,-. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een gratis brainstormsessie aan!

Zo produceren wij jouw bedrijfsfilm

We hanteren scherpe tarieven voor een professionele film. Je betaalt een lage tot gemiddelde prijs, waarbij je vooraf goed weet waar je aan toe bent. Inclusief onbeperkte feedback, omdat we pas stoppen als jij volledig tevreden bent. Benieuwd naar onze bedrijfsfilm tarieven en de manier waarop we te werk gaan? We werken altijd aan de hand van 4 duidelijke stappen:

Brainstorm

1 Brainstorm

Iedere bedrijfsfilm vraagt om een helder concept. Wat wil je vertellen en wat moet er vooral niet in de video komen? Samen bepalen we de kern, aan de hand van de doelstelling die je belangrijk vindt.

2 Storyline

Het concept werken we uit tot een script, waar de kern nog duidelijker in naar voren komt. We brengen de boodschap op de meest krachtige manier, door gebruik te maken van beeld, audio en de combinatie daarvan

3 Productie

Tevreden met het script en de storyline? We verzorgen de productie. Voor een bedrijfsfilm die past bij jouw bedrijf en dat wat je wilt uitstralen.

4 Oplevering

We leveren je de video op, zodat je die kunt gebruiken op de website, op Social Media en voor andere gelegenheden die je belangrijk vindt.

Bedrijfsfilm produceren

Wil je een bedrijfsfilm laten produceren waarbij we filmen op meerdere locaties? Waarin meerdere medewerkers aan het woord komen en je bijvoorbeeld de productie kunt laten zien? We brengen je er graag een vrijblijvende offerte voor uit.

De prijs van een bedrijfsfilm hangt af van het type video dat je wilt laten maken. Gefilmd met meerdere camera’s, met acteurs en een professionele voice-over of juist heel eenvoudig en klein. Wij laten je graag zien wat er mogelijk is, aan de hand van het werk waar we trots op zijn. Wil je meer informatie over de kosten? Vraag een gratis brainstormsessie aan!

Bedrijfsfilm laten maken: wat zijn de kosten?

Wat een bedrijfsfilm laten maken zal kosten is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief hangt samen met waar je precies naar op zoek bent. Uiteraard hanteren we heldere prijzen, om je vooraf netjes aan te geven wat de kosten zijn. Benieuwd wat het kost om een bedrijfsfilm te laten maken en waar dat van afhangt? We zetten een aantal typische kostenposten voor je op een rij:

Review

1 Grootte productiecrew

Gaat het om een groot team dat je in beeld wilt brengen, bijvoorbeeld met individuele interviews? Hier gaat veel voorbereiding in zitten en ook het draaien zelf kost veel tijd. Bovendien dienen we de bedrijfsfilm netjes voor je te monteren, waarbij alle leden van het team voldoende aan bod komen.

2 Aantal opnamedagen

Kunnen we de opnamen voor de bedrijfsfilm in één dag komen maken? Dat kan bijna altijd. Als dat niet lukt lopen de kosten hoger op. We komen een paar keer langs met onze professionele apparatuur. Op die manier maken we alle opnamen die we nodig hebben, om de bedrijfsfilm te laten maken.

3 Inzet acteurs

Zoek je (stem)acteurs bij de bedrijfsfilm die je wilt laten maken? Dat heeft invloed op de prijs, vooral als je op zoek bent naar een specifieke stem. We adviseren je graag over de mogelijkheden, door goed met je mee te denken over wat de beste keuze is.

4 Inzet voice-over

Wil je een voice-over gebruiken bij de video? Een professionele keuze, die invloed heeft op de prijs en de tarieven. We adviseren je graag over de mogelijkheden. Op die manier laat jij een professionele bedrijfsfilm opnemen, zonder dat je daarvoor onnodig hoge kosten betaalt.

Prijs van een bedrijfsfilm

De prijs van een bedrijfsfilm hangt af van wat je precies voor ogen hebt. We gaan er graag voor je mee aan de slag op ons kantoor in Amsterdam. Vanuit daar werken we voor klanten door heel Nederland. Op die manier weet je zeker dat je een goede keuze maakt, waar we je graag meer over vertellen.

Meer weten over de bedrijfsfilm kosten of nog vragen over onze werkwijze? Vraag een gratis brainstormsessie aan om de mogelijkheden te bespreken!

Heb je een vraag?
Bram de Vries
Oprichter & storyteller