Goede bedrijfsfilm

Goede bedrijfsfilm laten maken? Met 5 tips ga je daar meteen goed mee aan de slag. De beste manier om je te onderscheiden en jouw verhaal op een overtuigende wijze over te brengen.

We denken graag met je mee, al tijdens het bepalen van het script en de storyline. Zodra het verhaal goed op papier staat werken we dat uit voor de productie, om de video te schieten of de animatie te maken. Daarbij kun je onbeperkt feedback blijven geven, tot je 100% tevreden bent.

Dan pas gaan we door met de volgende stap, zodat je kunt rekenen op niets minder dan het beste. Voor een goede bedrijfsfilm, waar je online, op Social Media en bijvoorbeeld tijdens beurzen of evenementen indruk mee kunt maken. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een gratis brainstormsessie aan!

Bedrijfsfilm laten maken: 5 belangrijke tips

Benieuwd naar onze 5 tips voor een professionele en goede bedrijfsfilm? Met onze tips zorg je voor een goede bedrijfsfilm. Van professionele kwaliteit en met een boodschap die de kijker meteen grijpt. Om de aandacht vervolgens goed vast te houden, zodat jij de kans hebt om je bedrijf goed te presenteren. We zetten ze voor je op een rij:

AAA 0

1 Open pakkend

Een eerste indruk maak je maar één keer. Dat is in een goede bedrijfsfilm niet anders. Zorg dat je meteen de aandacht trekt, met een opening die de kijker ‘pakt’.

2 Verhaal met emotie

Goede verhalen vertellen we met emotie. Dat waar we blij, enthousiast en gretig van worden werkt stukken beter dan droge feiten zonder menselijk karakter.

3 Schiet de film tijdloos

Een goede bedrijfsfilm is een investering, waar je (jaren)lang gebruik van maakt. Schiet een professionele film zonder verkeerde (kleding)keuzes en tijdgebonden aspecten.

4 Houd het kort en krachtig

Langer is niet altijd beter, zeker niet als het gaat om een goede bedrijfsfilm. Houd het kort en krachtig, door alleen de kern te vertellen.

Tip: wij denken op businessniveau met je mee. Op die manier vangen we de kern, waarmee we voorkomen dat het verhaal (veel) te lang wordt.

5 Breng focus aan

Baken de boodschap af, door niet alles te willen vertellen. Wij kijken kritisch met je mee, om focus aan te brengen die tegelijkertijd bijdraagt aan een korte en krachtige film.

Professionele bedrijfsfilm

Professionele bedrijfsfilm laten maken? We hebben ervaring met films voor tal van bedrijven. Wil je belangrijke processen uitleggen en tegelijkertijd voorkomen dat het snel te technisch wordt?

Je kunt de bedrijfsfilm laten produceren die je voor ogen hebt. Onze specialisten zullen je begeleiden en adviseren. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag een gratis brainstormsessie aan!

Heb je een vraag?
Bram de Vries
Oprichter & storyteller