Goedkope bedrijfsfilms

Goedkope bedrijfsfilm laten maken? We zijn jouw specialist, dankzij heldere tarieven en duidelijke mogelijkheden. De prijs van een bedrijfsfilm is afhankelijk van veel verschillende factoren. Gemiddeld genomen bedragen de kosten zo’n €1.400 tot €2.200.

Wil je graag laten zien hoe jullie werken, wie jullie zijn of wat er dagelijks gebeurt? Bied een kijkje achter de schermen. Met de professionele uitstraling die je zoekt. Geschikt voor het bekende kijkje in de keuken of om extra vertrouwen te kweken bij nieuwe klanten.

Offerte aanvragen

Goed en goedkoop: bedrijfsfilm laten maken

Goed en goedkoop een bedrijfsfilm laten maken? Toon nieuwe medewerkers hoe er gewerkt wordt of zet jouw bedrijf op de kaart bij nieuw talent. De bedrijfsfilm is geschikt voor allerlei doeleinden.

We denken graag met je mee over de uiteindelijke film. Dat begint bij een helder script met een goede storyline. Om jouw verhaal te vertellen, op een manier die overkomt bij de kijker. Dat maakt een goede bedrijfsfilm, natuurlijk gefilmd door onze ervaren specialisten met professionele apparatuur.

Offerte aanvragen

 

13177244_1193258357415280_2849859338098335511_n-1

Kennis op businessniveau

Wij hebben de ervaring op businessniveau die jij zoekt. Daardoor begrijpen we meteen wat er belangrijk is, wat je graag wilt overbrengen en hoe we de doelgroep het best bereiken. Het zijn die eigenschappen die klanten in ons waarderen.

Door snel door te hebben wat jij belangrijk vindt. Om meer autoriteit, ervaring of andere belangrijke eigenschappen uit te stralen. In een professionele bedrijfsfilm of -video, die je natuurlijk op allerlei manieren kunt gebruiken.

Offerte aanvragen

Brainstorm

Spreek je doelgroep aan

Publiceer de film van jouw bedrijf op de eigen website, via de Social Media-kanalen en gebruik die bijvoorbeeld tijdens een beurs of andere bijeenkomst. Goed geschikt tijdens presentaties, om een zo breed mogelijk publiek aan te spreken.

Bekijk ons werk

Film

“We hebben eerst zelf lopen hannesen wat niet werkte maar Storytelling studios kwam er aan en  kreeg het gelukkig wel picobello voor elkaar.” 

Picobello B.V. 

Meer weten?

Meer weten over goedkope bedrijfsfilms of nog vragen over onze werkwijze? Bel ons op telefoonnummer 085 303 37 86, stuur ons een e-mail naar info@storytellingstudios.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van je!

Offerte aanvragen