Proces animatie

Proces animatie nodig? Met onze animatievideos leg je moeilijke dingen heel makkelijk uit. Zoals een ingewikkeld proces of een belangrijke datastroom. Stap-voor-stap uitgelegd in een van onze animatie stijlen.

AanvragenBekijk ons werk

Wij denken mee.

Tijdens een brainstormsessie ontdekken we wat er echt belangrijk is. We komen tot de kern, door op business-niveau met je mee te denken. Dat werken we uit in het script, wat de belangrijke basis vormt voor de animatie. Het is belangrijk om hier de belangrijke feiten van het proces in te verwerken, want deze komen weer terug in de animatie.

Jouw proces animatie is bij ons in goede handen. Wij begrijpen hoe lastig processen in elkaar kunnen zitten. En belangrijker nog, we weten hoe we dat heel eenvoudig kunnen uitleggen. Zodat iedereen het snapt en alle neuzen dezelfde kant op staan.

AanvragenBekijk ons werk

In duidelijke stappen

De brainstormsessie en het script zijn de eerste twee belangrijke stappen. Daarna zullen we starten met het animeren van de proces animatie. Uiteindelijk leveren we je een eerste versie op, waarover we graag jullie feedback ontvangen.

In een proces animatie zijn de details erg belangrijk. Daarom werken we samen met jullie naar een eindresultaat toe en bieden wij onbeperkt revisierondes. We zetten de puntjes op de ‘i’, zodat je jouw proces in een geslaagde video kunt uitleggen.

Bekijk ons werk

Brainstorm

Vaste stijlen

Een proces animatie kunnen we maken in verschillende stijlen. Natuurlijk netjes op maat, bijvoorbeeld met jullie logo en in de juiste huisstijl. Op die manier leg je het proces niet alleen heel eenvoudig uit, het is bovendien een uitleg die professionele overkomt.

Wij begrijpen wat jouw doelstelling is en zorgen voor een script dat daar perfect op aansluit. Het resultaat is een proces animatie, waarmee je het niet duidelijker had kunnen uitleggen.

Bekijk onze stijlen

Meer weten?

Meer weten over de proces animatie of nog vragen over onze werkwijze? Bel ons op telefoonnummer 085 303 37 86, stuur ons een e-mail naar info@storytellingstudios.nl of gebruik ons online contactformulier . We horen graag van je!

Aanvragen

Film-1