Promotiefilm laten maken: wat zijn de kosten?

Promotiefilm laten maken en benieuwd naar de kosten? De prijs hangt af van het type film of video dat je zoekt. Gaat het om een animatie of een bedrijfsfilm? Twee mogelijkheden, waarvan de kosten behoorlijk uiteen kunnen lopen. 

We zetten de prijzen en tarieven graag voor je op een rij. Ontdek op die manier wat de kosten voor een promotiefilm zijn. Te gebruiken op de website, op de Social Media-kanalen en bijvoorbeeld op een beurs. Om in 30 of 60 seconden meer te vertellen dan met 1.000 woorden. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een gratis brainstormsessie aan!

Prijzen en tarieven: kosten voor een promotiefilm

Benieuwd naar de prijzen en tarieven? De kosten voor een promotiefilm hangen af van het type video of animatie dat je kiest. We zetten demogelijkheden onder elkaar:

Custom animatie €3500,

Custom animaties zijn het meest uitgebreid en complex. Het is de crème de la crème onder onze animatie stijlen. Een vaste stijl is het niet omdat alles vanaf scratch wordt getekend. 

De all in prijs voor deze stijl is €3500,- voor de eerste minuut animatie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een custom animatie? Wij adviseren je hier graag over in een gratis brainstormsessie.

Cartoon animatie: €2050

Een unieke stijl met aandacht voor de complete omgeving en kleinste details. Volledig in jouw huisstijl, ter promotie van een product, merk of jouw bedrijf.

De all in prijs voor deze stijl is €2050,- voor de eerste minuut animatie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een cartoon animatie? Klik dan op de knop hieronder.

Whiteboard animatie: €1550

Getekend, dus ontzettend duidelijk als je stap-voor-stap wilt uitleggen hoe het werkt. Ideaal om jouw aanpak of unieke toegevoegde waarde uit te leggen.

De all in prijs voor deze stijl is €2050,- voor de eerste minuut animatie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een whiteboard animatie? Klik dan op de knop hieronder!

Motion Graphic €1050

Goedkoopste keuze voor een promotiefilm, als animatie met de belangrijkste elementen. Kom tot de kern en leg dit uit in een korte en bondige video.

De all in prijs voor deze stijl is €1050,- voor de eerste minuut animatie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een motion graphic animatie? Klik dan op de knop hieronder!

Promotiefilm kosten: wat is er mogelijk?

Benieuwd naar de kosten van een promotiefilm als je specifieke wensen hebt? We produceren professionele films ter promotie, uiteraard inclusief het script en de belangrijke storyline. We denken met je mee over wat je wilt vertellen en wat daar de beste vorm voor is.

Tip: goed weten waar je aan toe bent? Je kunt een promotiefilm laten maken, inclusief de kosten voor feedback en de verwerking daarvan. Met onbeperkte revisie, tot je 100% tevreden bent. De beste manier om zeker te weten dat het resultaat aansluit bij wat je voor ogen hebt.

Heb je een vraag?
Bram de Vries
Oprichter & storyteller