Promotiefilm laten maken: wat zijn de kosten?

Promotiefilm laten maken en benieuwd naar de kosten? De prijs hangt af van het type film of video dat je zoekt. Gaat het om een animatie of een bedrijfsfilm? Twee mogelijkheden, waarvan de kosten behoorlijk uiteen kunnen lopen. 

We zetten de prijzen en tarieven graag voor je op een rij. Ontdek op die manier wat de kosten voor een promotiefilm zijn. Te gebruiken op de website, op de Social Media-kanalen en bijvoorbeeld op een beurs. Om in 30 of 60 seconden meer te vertellen dan met 1.000 woorden.

Offerte aanvragen

Prijzen en tarieven: kosten voor een promotiefilm

Benieuwd naar de prijzen en tarieven? De kosten voor een promotiefilm hangen af van het type video of animatie dat je kiest. We zetten demogelijkheden onder elkaar:

Cartoon animatie: €1.950

Een unieke stijl met aandacht voor de complete omgeving en kleinste details. Volledig in jouw huisstijl, ter promotie van een product, merk of jouw bedrijf.

Meer over cartoon

Whiteboard-animatie: €1.450

Getekend, dus ontzettend duidelijk als je stap-voor-stap wilt uitleggen hoe het werkt. Ideaal om jouw aanpak of unieke toegevoegde waarde uit te leggen.

Meer over whiteboard

Motion Graphic animatie: €950

Goedkoopste keuze voor een promotiefilm, als animatie met de belangrijkste elementen. Kom tot de kern en leg dit uit in een korte en bondige video.

Meer over motion graphic

Bedrijfsfilm: vanaf €1400

Wil je een promotiefilm laten maken en daarvoor op meerdere locaties laten filmen? De promotiefilm kosten hangen af van jouw specifieke wensen. Ideaal voor de promotie van jouw bedrijf, een merk of een specifiek product. We brengen je graag een vrijblijvende offerte uit.

Meer over bedrijfsfilm

Promotiefilm kosten: wat is er mogelijk?

Benieuwd naar de kosten van een promotiefilm als je specifieke wensen hebt? We schieten professionele films ter promotie, uiteraard inclusief het script en de belangrijke storyline. We denken met je mee over wat je wilt vertellen en wat daar de beste vorm voor is.

Tip: goed weten waar je aan toe bent? Je kunt een promotiefilm laten maken, inclusief de kosten voor feedback en de verwerking daarvan. Met onbeperkte revisie, tot je 100% tevreden bent. De beste manier om zeker te weten dat het resultaat aansluit bij wat je voor ogen hebt.

Bekijk ons werk

Script-1

“We hebben eerst zelf lopen hannesen wat niet werkte maar Storytelling studios kwam er aan en  kreeg het gelukkig wel picobello voor elkaar.” 

Picobello B.V. 

Meer weten?

Meer weten over de kosten om een promotiefilm te laten maken of nog vragen over onze werkwijze? Bel ons op telefoonnummer 085 303 37 86, stuur ons een e-mail naar info@storytellingstudios.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van je!

Offerte aanvragen