Reclamefilm maken

Reclamefilm maken? Bij Storytelling Studios ben je op de juiste plek. We gaan graag samen met jou aan de slag om een goede reclamefilm neer te zetten. We denken met je mee en zijn creatief en goed in het bedenken van verhalen.

Daarnaast denken we mee op business niveau door onze bedrijfskundige achtergrond. We weten precies wat je nodig hebt en samen maken we een reclamefilm met succes!

Voordat we een reclamefilm maken, bepalen we samen met jou de doelen en het concept in een gratis brainstormsessie, daarna gaan we aan de slag!

Werkwijze

Onze werkwijze is altijd hetzelfde en volledig ingericht om het proces zo soepel en transparant mogelijk te laten verlopen. Bekijk in de stappen hieronder hoe wij jou reclamefilm maken!
Oplevering

1 Brainstorm

Iedere reclamefilm vraagt om een helder concept. Wat wil je vertellen en wat moet er vooral niet in de video komen? Samen bepalen we de kern van het verhaal.

Brainstorm aanvragen? Klik hier!

2 Storyline

Het concept werken we uit tot een script, waar de kern nog duidelijker in naar voren komt. We brengen de boodschap op de meest krachtige manier en maken gebruik van audio en beeld.

3 Productie

Tevreden met het script en de storyline? We verzorgen de complete productie van jouw reclamefilm.

4 Oplevering

We leveren je de video op, zodat je die kunt gebruiken op de plaatsen die het beste passen. de plaatsen die we vooraf samen met jou hebben bepaald.

Reclamefilm laten maken

Een reclamefilm of commercial moet goed elkaar steken. In een beperkt aantal seconden moet je jouw verhaal vertellen en de kijker aanzetten tot actie. Een reclamefilm weet de kijker te overtuigen. Hij ziet in jouw dienst of het product de oplossing van zijn probleem.

Het verhaal moet pakkend zijn, inspelen op een emotie. Op die manier houd je zijn aandacht vast. Ook creëer je op die manier een positief gevoel ten opzichte van jouw merk. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Vraag een gratis brainstormsessie aan!

Kosten reclamefilm

We zijn altijd transparant over onze tarieven. Wanneer je een animatievideo wil laten maken als reclamefilm dan liggen de kosten per type animatie vast. Je kunt dan rekenen op prijzen tussen de €1450,- en €3950,- inclusief muziek en geluidseffecten.

Een reclamevideo, gefilmd met een proffesionele camerecrew, is afhankelijk van een aantal variabelen als het aantal draaidagen, het aantal gefilmde mensen en eventuele acteurs. De prijzen liggen gemiddeld tussen de €1400,- en €2200,-. Ook deze prijzen zijn inclusief muziek en geluidseffecten. Wij informeren je graag in een gratis brainstormsessie over de mogelijkheden!

Heb je een vraag?
Bram de Vries
Oprichter & storyteller