Teken animatie

Een teken animatie is eenvoudig en simpel. Met een teken animatie kun je namelijk op een heldere manier jouw idee uit te leggen of de visie van jouw bedrijf of product te uiten. Toch gaat er achter die eenvoud meer schuil dan je zou denken.

De whiteboard animatie oogt eenvoudig, maar zit ondertussen slim in elkaar. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een gratis brainstormsessie aan!

Teken animatie maken met Storytelling Studios

Wanneer we een teken animatie maken, vertelt deze precies waar het om gaat zonder te veel poespas. We gebruiken geen woord of geen streep te veel zodat er zo min mogelijk afleiding is en jouw boodschap overkomt.

We houden de animatie simpel, maar passen hem wel altijd aan aan jouw huisstijl. Op die manier kun je er gebruik van maken voor klanten, relaties en de eigen medewerkers.

Het proces

Voordat we overgaan tot het maken van de animatie houden we samen met jou een brainstormsessie om zo tot de kern van jouw idee te komen. Aan de hand daarvan werken we het script uit, waarmee we pas stoppen als jij tevreden bent.

Na akkoord op het script maken we de animatie. Dit doen we door jouw boodschap uit te tekenen in onze whiteboard animatie stijl. Het resultaat is een simpele animatie, die precies vertelt wat jij wilt overbrengen.

Brainstorm

1 Brainstorm

Samen met jou werken wij de kernboodschap van jouw verhaal uit en bepalen we de doelstelling die je wilt behalen.

2 Storyline

Nu wij jou en je verhaal kennen gaan we samen met jou aan de slag met het uitwerken van de kernboodschap in de vorm van een script.

3 Storyline

Wanneer het script helemaal klaar is, gaan wij starten met de productie van de video die aansluit bij je verhaal en het karakter van het bedrijf.

4 Oplevering

Nadat de video is bekeken, bijgeschaafd en helemaal naar wens is afgerond, vindt de oplevering plaats.

Ready for take-off!

Kosten van een animatie tekening

Een animatie tekening kost bij Storytelling Studios altijd €1950. Je krijgt hiervoor een animatie van 60 seconden inclusief voice-over, muziek en geluidseffecten. Daarnaast is het inclusief onbeperkt aantal revisierondes voor zowel het script als de uiteindelijke animatie.

Wil je een langere teken animatie? Dat is uiteraard ook mogelijk. Na de eerste minuut betaal je €85 per 5 seconden extra. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gratis brainstormsessie aan!

Heb je een vraag?
Bram de Vries
Oprichter & storyteller