Vacature video

Ben je regelmatig op zoek naar nieuw talent? Met een vacature video schets je een goed beeld van de organisatie, het team en van wat voor nieuwe collega’s je zoekt. Zo trek je de beste mensen aan en kan je mooie dingen met je bedrijf bereiken. W

anneer je kiest voor een video vacature of een recruitment video, ben je bij Storytelling Studios op de juiste plek. We denken op business niveau met je mee, weten wat verschillende functies binnen een bedrijf inhouden en kunnen dit op de juiste manier vertalen naar een goed en overtuigend verhaal.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een gratis brainstormsessie aan!

Vacature video

Vacature video’s zie je steeds vaker. Met een video kun je op een krachtige manier in beeld brengen wie jij bent en wie jij zoekt. Je eigen medewerkers komen in beeld en dat maakt de video authentiek.

Je kunt kiezen voor een video die eenmalig in te zetten is voor een specifieke vacature, maar wanneer je regelmatig nieuwe mensen zoekt is het ook een mooie manier om mensen vanuit verschillende disciplines aan te spreken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een brainstormsessie aan!

Werkwijze

Bij Storytelling Studios hanteren wij een vaste werkwijze. Onze werkwijze is ingericht om het productieproces zo soepel en transparant mogelijk te laten verlopen.
Brainstorm

1 Brainstorm

Iedere video vraagt om een helder concept. Wat wil je vertellen en wat moet er vooral niet in de video komen? Samen bepalen we de kern, aan de hand van de doelstelling die je belangrijk vindt.

2 Storyline

Het concept werken we uit tot een script, waar de kern nog duidelijker in naar voren komt. We brengen de boodschap op de meest krachtige manier, door gebruik te maken van beeld, audio en de combinatie daarvan.

3 productie

Tevreden met het script en de storyline? We verzorgen de productie. Voor een video die past bij jouw bedrijf en dat wat je wilt uitstralen.

4 Oplevering

We leveren je de video op, zodat je die kunt gebruiken op de website, op Social Media en voor andere gelegenheden die je belangrijk vindt.

De kosten voor een video vacature

Wanneer je kiest voor Storytelling Studios kies je voor kwaliteit voor een eerlijke prijs. Hier zijn we transparant over, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.Voor een video vacature rekenen we een all-in prijs waarbij muziek is inbegrepen en je zowel het script als het eindproduct onbeperkt kunt reviseren.

De prijzen voor een video zijn afhankelijk van de duur en de stijl van een animatie en kunnen variëren van € 1050,- tot € 3500,- voor de eerst minuut animatie. Benieuwd naar onze stijlen? Klik dan op de onderstaande button!

Heb je een vraag?
Bram de Vries
Oprichter & storyteller