VIDEO MARKETING BUREAU

Als videomarketing bureau leveren wij niet alleen goede animatie video’s en overige video’s, we denken ook mee over jouw video marketing strategie. Dit doen we op basis van jouw doelen en behoeften. Op die manier weet je zeker dat jouw video wordt gezien en dat je doelen worden behaald.

In tegenstelling tot veel videoproductiebedrijven zijn wij niet alleen creatief, maar beschikken we ook over een een bedrijfskundige achtergrond. We begrijpen je verhaal dan ook als geen ander en leggen de focus niet alleen op mooie video’s maar ook op een duidelijk verhaal. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gratis brainstormsessie aan!

Werkwijze

Alles aan onze manier van werken, van ons eenvoudige werkproces tot onze vaste prijsmodel,  is ontworpen om videomarketing transparanter, soepeler & doelgtreffender te maken.

Oplevering

1 Brainstorm

Iedere video vraagt om een helder concept. Wat wil je vertellen en op welke manier? En wat zijn je doelen en waar wil je de video tonen?

Brainstorm aanvragen? Klik hier!

2 Storyline

Het concept werken we uit tot een script, waar de kern nog duidelijker in naar voren komt.

3 Productie

Tevreden met het script en de storyline? Dan gaan we aan de slag met de productie van de video.

4 Oplevering

We leveren je de video op zodat je die in kunt zetten op de plekken die we vooraf hebben vastgesteld.

Brainstormsessie

Voordat we aan de slag gaan met de video richten we ons tijdens de brainstormsessie op je doelen. Ook kijken we naar wat je nu al aan video doet en waar je de nieuwe video kunt inzetten.

Omdat ieder bedrijf en iedere vraag om een ander soort video vraagt, beslissen we ook samen met jou welk type video het beste past. We zijn onder andere gespecialiseerd in het maken van animatie video’s, bedrijfsfilms, promotiefilms en instructiefilms. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gratis brainstormsessie aan!

Video Marketing

Video marketing is onderdeel van de marketingcommunicatie. Het is er op gericht niet alleen goede video’s te maken, maar de video’s ook op de juiste manier in te zetten. Door hier de aandacht op te leggen en door video structureel in te zetten, zul je meer mensen bereiken en ook een hogere interactie teweeg brengen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gratis brainstormsessie aan! Wij informeren je graag vrijblijvend!

Heb je een vraag?
Bram de Vries
Oprichter & storyteller