Visual Storytelling

Verbind, emotioneer en inspireer: 3 unieke mogelijkheden met Visual Storytelling. In een video die de aandacht trekt, die prikkelt en die jouw doelgroep overtuigt.

We zijn jouw specialisten in Digital Storytelling met video, bijvoorbeeld in een animatie of bedrijfsfilm. Die vanuit de kern jouw verhaal vertelt. Precies waar het om gaat, zonder dat je daar 1.000 woorden voor nodig hebt om het de klant zo goed mogelijk uit te leggen.

AanvragenBekijk ons werk

Video Storytelling: ervaren specialisten

Succesvolle marketing draait om verhalen. Die vangen we in video, voor overtuigende Visual Storytelling. Om uit te leggen waar je in gelooft, hoe je werkt of wat je doet. Op een manier die blijft hangen, waardoor de doelgroep het kan navertellen en er enthousiast van wordt. Visual Storytelling met video combineert een aantal belangrijke eigenschappen:

Overtuigende boodschap

Niets zo belangrijk als de boodschap. Het verhaal dat je vertelt moet prikkelen, nieuwsgierig maken en bovendien blijven hangen. Wij gebruiken Visual Storytelling om dat te vertellen waar jouw klanten enthousiast van worden.

Bekijk onze producties

Visueel aantrekkelijk

Wie leest er 1.000 woorden als er ook een video van 30 of 60 seconden beschikbaar is? Met een Visual Storytelling video breng je in één keer over wat jij allemaal belangrijk vindt.

Bekijk onze animaties

Flexibel in toepassingen

De Digital Storytelling video gebruik je op de website, voor Social Media en bijvoorbeeld op een beurs. Flexibel in te zetten, voor maximaal rendement uit de animatievideo of bedrijfsfilm die je laat maken.

Bekijk onze projecten

Visual Storytelling met een video

Aan de slag met Video Storytelling? We gaan er graag voor je mee aan de slag. Voor succesvolle Storytelling Marketing, afgestemd op het verhaal dat jij wilt vertellen. Over waarom je onderneemt, hoe je werkt en wat je doet. Of om een nieuw product in de markt te zetten.

Vertel jouw verhaal met Visual Storytelling. Samen met jou denken we het concept uit, maken we de storyline en leggen we de basis voor de productie. We leveren de video aan je op, en zijn pas klaar als jij 100% tevreden bent. Dankzij onbeperkte revisie, totdat alles klopt en je met de video precies de snaar raakt die je belangrijk vindt.

Aanvragen

 

Script-1

“We hebben eerst zelf lopen hannesen wat niet werkte maar Storytelling studios kwam er aan en  kreeg het gelukkig wel picobello voor elkaar.” 

Picobello B.V. 

Wij denken mee.

Wij weten wat er nodig is om tot de kern door te dringen. We vertalen jouw verhaal naar een visueel aantrekkelijke vorm. Zodat jij er op een flexibele manier gebruik van kunt maken, om jouw doelgroep aan te spreken en de omzet te verhogen.

Bekijk ons werk

Meer weten?

Meer weten over Visual Storytelling of nog vragen over onze werkwijze? Bel ons op telefoonnummer 085 303 37 86, stuur ons een e-mail naar info@storytellingstudios.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van je!

Contact