Storytelling Marketing

Content = King en met een goed verhaal overtuig je jouw doelgroep. Het is de kern die Storytelling Marketing succesvol maakt. Voor jouw bedrijf, website of een specifiek product dat je onder de aandacht wilt brengen.

Storytelling Marketing combineert de kracht van verhalen met die van content om aan een groter publiek te werken. Door te laten zien wat je doet, waar jouw bedrijf goed in is en wat je voor klanten kunt betekenen. Met Video Storytelling Marketing, voor content die opvalt, de aandacht trekt en overtuigt.

Over onsBekijk ons werk

Videostrategie met de beste content

De beste manier om succesvol te zijn met marketing op basis van storytelling? Wij denken met je mee over de juiste videostrategie. Met regelmatige video’s over wat je doet en jouw werkwijze. Speciaal voor een beurs, voor op de website of de verschillende Social Media-kanalen die je gebruikt.

Video bij de content die je schrijft, zodat de beide vormen van marketing elkaar versterken. Om het verhaal over te brengen, op een manier die jouw doelgroep begrijpt. En waardeert, bijvoorbeeld door in 30 of 60 seconden veel meer te vertellen dan je in 1.000 woorden zou kunnen.

AanvragenBekijk onze producten

Brainstorm

Succesvolle storytelling

We ontwikkelen de videocontent die jij nodig hebt, aan de hand van het verhaal dat je wilt vertellen. We denken op businessniveau met je mee. Daardoor begrijpen we wat jou uniek maakt. Het is de basis voor succesvolle storytelling, waarvoor we gebruik maken van video.

Het resultaat is Storytelling Marketing met video, die past bij de andere vormen van content. In afbeeldingen en infographics of in uitgebreide blogartikelen. Met veel toegevoegde waarde, om jouw verhaal goed over te brengen. Krachtig en overtuigend, voor een strategie die bouwt aan jouw bekendheid en meer omzet.

ContactBekijk ons werk

Film-1

Video Storytelling Marketing

Aan de slag met Video Storytelling Marketing, maar weet je niet goed hoe je dat moet aanpakken? We zijn jouw specialist in Visual Storytelling. De beste manier om er mee aan de slag te gaan.

Ontdek ons werk om inspiratie op te doen. Of neem contact op, zodat we je meer kunnen uitleggen over onze werkwijze. Van concept en storyline tot de productie en oplevering. Met onbeperkte revisies, tot jij 100% tevreden bent. Voor een vaste prijs, zodat je bij ons altijd goed weet waar je aan toe bent.

Contact

 

Script-1

“We hebben eerst zelf lopen hannesen wat niet werkte maar Storytelling studios kwam er aan en  kreeg het gelukkig wel picobello voor elkaar.” 

Picobello B.V. 

Wij denken mee.

We zijn jouw specialisten in Storytelling Marketing. Met video die verleidt, overtuigt of op de juiste manier prikkelt. Wij weten wat er werkt, waarmee we jouw merk of bedrijf op een krachtige manier in de markt zetten.

Bekijk ons werk

Meer weten?

Meer weten over Storytelling Marketing of nog vragen over onze werkwijze? Bel ons op telefoonnummer 085 303 37 86, stuur ons een e-mail naar info@storytellingstudios.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van je!

Offerte aanvragen