Whiteboard animatie

Whiteboard animatie laten maken? Het is de meest eenvoudige manier om effectief jouw boodschap over te brengen. Eenvoudiger in opzet dan andere animaties, dankzij de getekende stijl. Met schetsen die goed laten zien wat je bedoelt, om het iedereen goed duidelijk te maken.

Wil je een proces verduidelijken of iets ingewikkelds uitleggen? Zoals een jaarverslag of een softwaresysteem. De whiteboard animatie stijl is daarvoor enorm geschikt. In deze stijl leg je stap voor stap uit hoe het proces werkt en maak je en berg aan informatie duidelijk in een hele korte tijd. We denken met je mee op business-niveau. Op die manier komen we tot de kern en brengen we precies de juiste boodschap over.

AanvragenBekijk ons werk

Eenvoudig en effectief

De animatie in whiteboard-stijl heeft twee belangrijke kenmerken:

  • Eenvoudig
    Getekend terwijl de kijker kijkt. De duidelijkste manier van uitleggen, omdat je dit stap-voor-stap kunt doen. In zwart en wit of met kleur, natuurlijk in de huisstijl van jouw bedrijf. Geschikt om complexe materie over te brengen op klanten, andere relaties en de eigen medewerkers.

  • Effectief
    De whiteboard animatie is bijzonder effectief. De heldere getekende animaties vertellen meer dan de bekende 1.000 woorden. Ideaal om een moeilijk idee op een heel makkelijke manier uit te leggen. Dankzij de animatie heeft jouw idee of plan nog nauwelijks toelichting nodig.

Bekijk ons werk

Prijzen 2 (1)

Brainstormsessie

Tijdens de brainstormsessie dringen we samen met jou door tot de kern. Dat zetten we vervolgens om naar een geschikt script. Het script is de basis voor de whiteboard animatie die we daarna voor je tekenen.

Uiteraard perfectioneren we het script totdat je tevreden bent. En heb je feedback op de eerste versie van de animatie die we opleveren? We zetten de puntjes op de ‘i’, totdat je daarmee jouw doelstelling behaalt.

Aanvragen

Review Blok-2

Whiteboard animatie laten maken

Een whiteboard animatie laten maken en benieuwd of je daarmee de boodschap overbrengt op jouw doelgroep? We denken graag met je mee, ook als je twijfelt over de juiste vorm. We kunnen je eerdere animaties in deze stijl laten zien. En blijkt een andere stijl beter geschikt? We zullen het je eerlijk aangeven. Wij helpen je namelijk graag jouw doelstelling te bereiken, met de animatie die daar het best bij past. In een whiteboard-animatie of andere variant. Bekijk hier de kosten voor een whiteboard animatie!

Meer weten over de whiteboard animatie of nog vragen over onze werkwijze? Bel ons op telefoonnummer 085 303 37 86, stuur ons een e-mail naar info@storytellingstudios.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van je!