Whiteboard animatie kosten

Wat zijn de whiteboard animatie kosten als je die wilt laten maken? Een getekende stijl, geschikt om ingewikkelde processen uit te leggen. In een duidelijke animatie, die we stap-voor-stap tekenen. Voor de neus van de kijker, om alles goed te kunnen volgen.

De prijs van een whiteboard animatie bedraagt €1.450, zodat je vooraf goed weet waar je aan toe bent. Dat is op basis van 60 seconden, waarin we de kern van jouw verhaal goed kunnen overbrengen.

Aanvragen Bekijk ons werk

All-in prijzen

Dankzij de all-in prijzen kom je met de whiteboard animatie kosten niet voor verrassingen te staan. Zowel voor het script en de storyline als de uiteindelijke video profiteer je van onbeperkte feedbackrondes. Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent. Om je nergens zorgen over te maken, omdat je weet dat je een goede keuze maakt.

Tip: een langere animatie nodig in de whiteboard-stijl? Na de eerste minuut betaal je €75 per 5 seconden extra. Op die manier maken we de video zo lang als je wilt of nodig hebt.

Whiteboard animatie aanvragen

Prijzen 2

Kosten van een whiteboard animatie

Benieuwd naar de kosten van een whiteboard animatie om jouw verhaal te vertellen? We gaan graag met je in gesprek. Over de animatie en wat je wilt vertellen. Wij gaan op zoek naar jouw verhaal, dat we uitwerken tot een script en storyline. Met de lengte die we nodig hebben, aan de hand waarvan we de prijs vaststellen. Waarvoor we doorgaan tot jij tevreden bent.

Meer weten over de kosten van een whiteboard animatie of nog vragen over onze werkwijze? Bel ons op telefoonnummer 085 303 37 86, stuur ons een e-mail naar info@storytellingstudios.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van je!

Aan de slag

Raket 1

''De vijf whiteboard animatie video's van Storytelling Studios geven onze cliënten snel informatie over wat ze kunnen verwachten!''

Jan de Vries - ZO!-zorgoplossingen 
Zo-zorgoplossingen