ATM-Desk

over de klant

ATM-DESK helpt organisaties op het gebied van toename in productiviteit, beheersing van processen en de reductie van loonkosten. ATM-Desk heeft hier al 20 jaar ervaring in én biedt hiervoor een beproefde en pragmatische aanpak.

 

 

Het doel

Het doel van de ATM-Desk was om met deze animatiefilm het niveau van de door de organisatie gebruikte PowerPoint presentatie te overstijgen.

De animatie dient als hulpmiddel voor de loonkostenbeheersing dienst om te communiceren richting de doelgroep. De doelgroepen waarvoor de animatie gemaakt is zijn Directie, managementteams, Teamleiders. Daarom is er gekozen voor de eenvoudige en strakke Motion Graphic animatiestijl.

 

Laptop ATM-DESK

De animatie

Deze motion graphic animatie is zowel ontwikkeld als communicatie als promotiemiddel. In de animatie hebben we gebruik gemaakt van een mix tussen abstract beeld in combinatie met tekst om zo een ingewikkeld en veelzijdig vakgebied voor de verschillende zakelijke doelgroepen begrijpelijk te maken.

Tablet ATM-DESK

“Het tot stand komen van de animatie gaat gesmeerd; het is prettig samenwerken met Storytelling Studios"

ATM-DESK
Bauke Bakker
 

Inzet

De ATM-DESK animatie is ingezet richting de zakelijke doelgroep en de klanten van de organisatie. De animatie is op ingezet op Linkedin in waarbij er gekozen is om ondertiteling toe te voegen. Ook wordt de animatie gebruikt tijdens presentaties van ATM-desk. Hiernaast is de animatie ook met ondertiteling te bekijken. 

Animatie laten maken?

Bel, mail of whatsapp Bram even ;)