Motion Graphic

Motion Graphic is een strakkere stijl en zakelijker dan de cartoon animatie. Daarom is het met name geschikt voor animaties die vertoond worden in een corporate setting.

Een Motion Graphic animatie is heel erg duidelijk en daarom ideaal om processen, informatiestromen en datasystemen weer te geven. Ook doen ze het goed bij technische pitches, om producten en diensten uit te leggen en te promoten tijdens een beurs of via je website en social media kanalen en kunnen ze onder andere reorganisaties duidelijk in beeld brengen. Ondanks de zakelijke toon, is er altijd ruimte voor een knipoog.

Aanvragen Bekijk ons werk

WERKWIJZE

Bulb

STAP 1:
Brainstorm

Iedere motion graphic vraagt om een helder concept. Wat wil je vertellen en wat moet er vooral niet in de video komen? Samen bepalen we de kern, aan de hand van de doelstelling die je belangrijk vindt.
Paper

STAP 2:
STORYline

Het concept werken we uit tot een script, waar de kern nog duidelijker in naar voren komt. We brengen de boodschap op de meest krachtige manier, door gebruik te maken van beeld, audio en de combinatie daarvan.
Animeren

STAP 3: 
PRODUCTIE

Tevreden met het script en de storyline? We verzorgen de productie. Voor een video die past bij jouw bedrijf en dat wat je wilt uitstralen.

Oplevering

STAP 4:
OPLEVERING

We leveren je de video op, zodat je die kunt gebruiken op de website, op Social Media en voor andere gelegenheden die je belangrijk vindt.

De kosten van een Graphic video

De prijs van een Motion Graphic video wordt bij ons voornamelijk bepaald door de lengte van de animatie. Voor een professionele Motion Graphic animatie van één minuut betaal je altijd €1050. Wil je een animatie die langer is dan 60 seconden dan betaal je €85 per 5 seconden extra.

All-in prijzen

Wij hanteren all-in prijzen, hierbij zit alles wat je nodig hebt zoals een professionele voice-over, muziek, geluidseffecten en een onbeperkt aantal revisierondes. Wij stoppen namelijk pas met sleutelen aan jouw animatie tot je 100% tevreden bent. Zo weet je vooraf wat je krijgt en wat het kost!

Aanvragen

New Project

Motion graphic laten maken?

Geen toeters en bellen. Recht voor z'n raap en retestrak dat is motion graphic. Ideaal voor het weergeven van processen, informatiestromen en datasystemen. Zeer grafisch en eenduidig. Functionaliteit is hier het allerbelangrijkst.

Aanvragen Bekijk ons werk
Laptop illustratie UVA animatie

Motion graphics designs

We leveren de beste motion graphic designs voor een duidelijke prijs. We hebben jarenlange ervaring en zijn thuis in de diverse (zakelijke) stijlen. We leggen je daarom graag uit wat er mogelijk is en laten je zien wat we voor eerdere klanten hebben gemaakt.

Bekijk deze case

"Ze wisten aan al onze hersenspinsels een creatieve draai te geven en de motion graphic is met veel enthousiasme ontvangen."

Wehkamp
Malou Mulder - Customer Experience

Storytelling Studios

Omdat onze Motion Graphic designers ervaring hebben met allerlei ingewikkelde processen en het uitleggen van die processen, begrijpen zij waar het om gaat. Ze vertalen dit moeiteloos naar een duidelijke video. Om goed te werk te kunnen gaan komt een van onze Motion Graphic designers bij je langs om jouw verhaal te bespreken en de kern van je verhaal samen te vatten. Die kern gebruiken we als basis voor het script en de storyline

In het kort:

  • Wij helpen je bij het creëren van je verhaal,
  • wij denken mee op business niveau,
  • wij maken geanimeerde content toegankelijk,
  • wij hanteren duidelijke all-in prijzen,
  • en wij zijn in staat om jouw animatie met spoed te produceren.

Toch liever een andere animatievorm? We maken ook cartoon animaties en whiteboard animaties.

Aan de slag

Prijs motion