Motion graphic animatie laten maken?

Een Motion Graphic animatie is heel erg duidelijk en daarom ideaal om processen, informatiestromen en datasystemen weer te geven. Ook doen ze het goed bij technische pitches, om producten en diensten uit te leggen en te promoten tijdens een beurs of via je website en social media kanalen en kunnen ze onder andere reorganisaties duidelijk in beeld brengen.

Wij helpen je er bij!

Motion Graphic is een strakkere stijl en zakelijker dan de cartoon animatie. Daarom is het met name geschikt voor animaties die vertoond worden in een corporate setting. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een gratis brainstormsessie aan!

Wat kost een motion graphic animatie laten maken? 

De prijs van een Motion Graphic video wordt voornamelijk bepaald door de lengte van de animatie. Voor een professionele Motion Graphic animatie van één minuut betaal je altijd €1450. Na één minuut kost het €85 per 5 seconden extra.

All-in prijs: €1450!

Wij hanteren all-in prijzen, hierbij zit alles wat je nodig hebt zoals een professionele voice-over, muziek, geluidseffecten en een onbeperkt aantal revisierondes. Wij stoppen namelijk pas met sleutelen aan jouw animatie tot je 100% tevreden bent. 

Motion Graphic cases bekijken?

Wij hebben heel veel projecten waar wij en natuurlijk onze klanten trots op zijn. Bekijk enkele motion graphic animatie projecten om te zien wat wij allemaal gemaakt hebben.
 

Veelgestelde vragen

Alles aan onze manier van werken, van ons eenvoudige werkproces tot onze vaste prijsmodel, is ontworpen om videomarketing transparanter, soepeler & doelgtreffender te maken.

Schermafbeelding 2022-02-16 om 15.31.42

1 Wat is een motion graphic animatie?

Geen toeters en bellen. Recht voor z'n raap en retestrak dat is motion graphic. Ideaal voor het weergeven van processen, informatiestromen en datasystemen door middel van voornamelijk iconen. Zeer grafisch en eenduidig. Functionaliteit is hier het allerbelangrijkst.

2 Wat kost het om een motion graphic animatie te laten maken?

De prijs van een Motion Graphic video wordt voornamelijk bepaald door de lengte van de animatie. Voor een professionele Motion Graphic animatie van één minuut betaal je altijd €1450. Na één minuut kost het €85 per 5 seconden extra.

3 Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een motion graphic?

De productietijd van een animatie is afhankelijk van het type animatie en de lengte. We beginnen altijd met een brainstormsessie en daarna gaan we aan de slag met het script. 

Na goedkeuring van het script streven we er altijd naar de motion graphic animatie binnen 2 tot 4 weken op te leveren. Heb je met spoed een animatie nodig? Dan zorgen we ervoor dat dit proces wat sneller gaat.

4 Hoe ziet jullie werkwijze er uit?

Alles aan onze manier van werken, van ons eenvoudige werkproces tot ons vaste prijsmodel, is ontworpen om videomarketing transparanter, soepeler & doeltreffender te maken. Benieuwd hoe we een cartoon laten maken? Dat doen we in 4 duidelijke stappen: 

1. Brainstorm
Iedere motion graphic vraagt om een helder concept. Wat wil je vertellen en wat moet er vooral niet in de video komen? Samen bepalen we de kern, aan de hand van de doelstelling die je belangrijk vindt.

2. Script schrijven
Het concept werken we uit tot een script, waar de kern nog duidelijker in naar voren komt. We brengen de boodschap op de meest krachtige manier, door gebruik te maken van beeld, audio en de combinatie daarvan.

3. Productie
Tevreden met het script en de storyline? We verzorgen de productie. Voor een video die past bij jouw bedrijf en dat wat je wilt uitstralen.

4. Oplevering & revisies
We leveren je de video op, zodat je die kunt gebruiken op de website, op Social Media en voor andere gelegenheden die je belangrijk vindt.

Heb je een vraag?
Bram de Vries
Oprichter & storyteller