Motion Graphic

Geen toeters en bellen. Recht voor z'n raap en retestrak dat is motion grahpic. Ideaal voor het weergeven van processen, informatiestromen en datasystemen. Zeer grafisch en eenduidig. Functionaliteit is hier het allerbelangrijkst.

Het is dus een strakkere stijl. Met name geschikt voor animaties die vertoond worden in een 'corporate setting'. Zakelijker dan de cartoonstijl. Af en toe met een knipoog, maar vooral heel erg duidelijk. Ideaal voor technische pitches, producten, diensten of bijvoorbeeld reorganisaties.

Aanvragen Bekijk ons werk

WERKWIJZE

Bulb

STAP 1:
CONCEPTING

Samen met jou werken wij de kernboodschap van jouw uitleg animatie uit en bepalen we de doelstelling die je wilt behalen.
Paper

STAP 2:
STORYline

Nu wij jou en je verhaal kennen gaan we samen met jou aan de slag met het uitwerken van de kernboodschap in de vorm van een animatie script.
Animeren

STAP 3: 
ANIMEREN

Wanneer het script helemaal klaar is, gaan wij starten met het animeren van jouw motion graphic animatie die aansluit bij je verhaal en het karakter van het bedrijf.

Oplevering

STAP 4:
OPLEVERING

Nadat de animatie is bekeken, bijgeschaafd en helemaal naar wens is afgerond, vindt de oplevering plaats.
Ready for take-off!

Prijzen

De prijs van een Motion Graphic animatie wordt bij ons voornamelijk bepaald door de lengte van de animatie. Voor een professionele Motion Graphic animatie van één minuut betaal je bij ons €950. Wil je een animatie die langer is dan 60 seconden dan betaal je €75 per 5 seconden extra.

All-in prijzen

Wij hanteren all-in prijzen, hierbij zit alles wat je nodig hebt zoals een professionele voice-over, muziek, geluidseffecten en een onbeperkt aantal revisie rondes. Wij stoppen namelijk pas met sleutelen aan jouw animatie tot je 100% tevreden bent.  Zo weet je vooraf wat je krijgt en wat het kost!

Prijzen Motion Graphic-2

"Ze wisten aan al onze hersenspinsels een creatieve draai te geven en de motion graphic is met veel enthousiasme ontvangen."

Wehkamp
Malou Mulder - Customer Experience

'Houston, we have a problem'

Heb je moeite met het verduidelijken van een ingewikkelde concepten wil je idee in de markt zetten? Geen probleem wij helpen je er bij! Wij weten complexe materie te vertalen in een korte en begrijpelijke boodschap door middel van uitleg animaties. En ja, daar zijn wij goed in!

Motion Graphic animatie laten maken door storytelling studios

  • Wij helpen je bij het creëren van je verhaal,
  • wij denken mee op business niveau,
  • wij maken geanimeerde content toegankelijk,
  • wij werken door of het nou dag, nacht of weekend is,
  • en wij zijn in staat om jouw animatie met spoed te produceren.

Aan de slag

Prijs motion