Motion Graphic

Motion Graphic is een strakkere stijl en zakelijker dan de cartoon animatie. Daarom is het met name geschikt voor animaties die vertoond worden in een corporate setting. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een gratis brainstormsessie aan!

Waarom een Motion Graphic Animatie?

Een Motion Graphic animatie is heel erg duidelijk en daarom ideaal om processen, informatiestromen en datasystemen weer te geven. Ook doen ze het goed bij technische pitches, om producten en diensten uit te leggen en te promoten tijdens een beurs of via je website en social media kanalen en kunnen ze onder andere reorganisaties duidelijk in beeld brengen. Ondanks de zakelijke toon, is er altijd ruimte voor een knipoog.

In 4 stappen een Motion graphic laten maken

Wij hanteren bij al onze producties een vaste werkwijze. Deze werkwijze is volledig ingericht op het zo soepel en transparant laten verlopen van het productieproces.
Case 10-2

1 Brainstorm

Iedere motion graphic vraagt om een helder concept. Wat wil je vertellen en wat moet er vooral niet in de video komen? Samen bepalen we de kern, aan de hand van de doelstelling die je belangrijk vindt.

2 Storyline

Het concept werken we uit tot een script, waar de kern nog duidelijker in naar voren komt. We brengen de boodschap op de meest krachtige manier, door gebruik te maken van beeld, audio en de combinatie daarvan.

3 Productie

Tevreden met het script en de storyline? We verzorgen de productie. Voor een video die past bij jouw bedrijf en dat wat je wilt uitstralen.

4 Oplevering

We leveren je de video op, zodat je die kunt gebruiken op de website, op Social Media en voor andere gelegenheden die je belangrijk vindt.

Wat zijn de kosten van een graphic video?

De prijs van een Motion Graphic video wordt bij ons voornamelijk bepaald door de lengte van de animatie. Voor een professionele Motion Graphic animatie van één minuut betaal je altijd €1050. Wil je een animatie die langer is dan 60 seconden dan betaal je €85 per 5 seconden extra.

Wij hanteren all-in prijzen, hierbij zit alles wat je nodig hebt zoals een professionele voice-over, muziek, geluidseffecten en een onbeperkt aantal revisierondes. Wij stoppen namelijk pas met sleutelen aan jouw animatie tot je 100% tevreden bent. Zo weet je vooraf wat je krijgt en wat het kost!

Motion Graphic laten maken?

Geen toeters en bellen. Recht voor z'n raap en retestrak dat is motion graphic. Ideaal voor het weergeven van processen, informatiestromen en datasystemen. Zeer grafisch en eenduidig. Functionaliteit is hier het allerbelangrijkst.

We leveren de beste motion graphic designs voor een duidelijke prijs. We hebben jarenlange ervaring en zijn thuis in de diverse (zakelijke) stijlen. We leggen je daarom graag uit wat er mogelijk is en laten je zien wat we voor eerdere klanten hebben gemaakt. 

Heb je een vraag?
Bram de Vries
Oprichter & storyteller