Animatiefilmpje laten maken

Animatiefilmpje laten maken? Leg moeilijke zaken makkelijk uit met een animatie. Perfect voor nieuwe ideeën, te lanceren producten of ingewikkelde processen. In diverse stijlen, speciaal geschikt voor de boodschap die je wilt overbrengen.

Onze animatiefilmpjes staan bekend om hun eenvoud. We leggen in een paar beelden uit waar je meer dan 1.000 woorden voor nodig zou hebben. Simpel en doeltreffend, in lijn met jouw belangrijke doelstellingen. We denken op business-niveau met je mee, waardoor we meteen snappen waar het om gaat. En dat alles voor een vaste prijs!

AanvragenBekijk ons werk

Doelstelling in kaart

Eerder animatiefilmpjes laten maken en gemerkt hoe lastig dat kan zijn? Wij gaan recht op ons doel af, vanaf de belangrijke brainstorm en het script.

We dringen bij jullie door tot de kern, om precies te begrijpen waar het om gaat. Vanuit die kennis kunnen we de boodschap perfect omzetten naar animatie. Om het op een doeltreffende manier te presenteren.

Bekijk onze stijlen

Focus op de doelgroep

Wij focussen de boodschap op de doelgroep. Wil je animatiefilmpjes laten maken voor de eigen medewerkers of juist voor nieuwe klanten? Een totaal andere doelstelling, die vraagt om een ander filmpje.

Altijd in de eigen huisstijl en passend bij jouw bedrijf. Wij als creatievelingen verbeelden wat jij wilt vertellen. Zo heb je een animatie geschikt voor op beurzen, evenementen, op de website en op social media.

AanvragenBekijk ons werk

Brainstorm

Recht op het doel af

Met onze aanpak gaan we recht op jouw doelstelling af. Gestructureerd en strategisch, zoals ook onze klanten graag werken.

We komen tot de kern en begrijpen welk doel je voor ogen hebt. Daar gaan we stap-voor-stap op af, met animatiefilmpjes die daar perfect bij passen.

AanvragenOver ons

Van brainstorm tot animatiefilmpjes

Wil je een animatiefilmpje laten maken? We doorlopen daarbij 4 belangrijke stappen:

 1. Brainstorm
  We komen tot de kern tijdens een brainstorm. We denken op business-niveau met je mee, om goed te begrijpen waar het precies om gaat.

 2. Script
  De kern werken we uit tot het script. Inclusief onbeperkte feedbackrondes, omdat we pas klaar zijn als jij 100% tevreden bent.

 3. Animatie
  We animeren het script in de stijl die je zoekt. Gebruik een cartoon-animatie, een whiteboard-animatie of een motion graphic animatie.

 4. Oplevering
  We leveren de eerste versie aan je op. Na jouw feedback zetten we de puntjes op de ‘i’. Met onbeperkte feedbackrondes, voor een animatiefilmpje waarmee jij de doelstelling bereikt.

Aan de slag

Script-1

Animatiefilmpje laten maken?

We houden van persoonlijk contact en staan altijd voor je klaar. Ook als je laat op de avond nog snel een paar wijzigingen door wilt geven. Dat doen we even voor je, zodat jij de volgende ochtend vol vertrouwen je belangrijke presentatie kan geven.

Meer weten over animatiefilmpje dat je wilt laten maken of nog vragen over onze werkwijze? Bel ons op telefoonnummer 085 303 37 86, stuur ons een e-mail naar info@storytellingstudios.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van je!

Contact

Film-1