Uitleganimatie kosten

Wat zijn de bedrijfsanimatie kosten en wat komt daar allemaal bij? Het gaat om een concept, een storyline of script en de productie. Met de animatie en bijvoorbeeld een voice-over.

Allemaal belangrijke onderdelen, waarvoor we geen extra kosten berekenen. In plaats daarvan betaal je een all-in prijs. Zodat jij weet waar je aan toe bent.

Aanvragen

Vaste prijzen

Wat mag een bedrijfsanimatie kosten als je die professioneel laat maken? Bij ons niet meer dan €1.950, voor een cartoonanimatie van 60 seconden. Een whiteboard animatie maken we voor €1.450 en een Motion Graphic animatie kunnen we zelfs al voor €950 maken. Heldere prijzen waar niets meer bijkomt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Bekijk onze prijzen

Wat zijn de kosten van een bedrijfsanimatie?

De kosten voor een bedrijfsanimatie bestaan bij ons uit één prijs. Waarvoor je de volledige animatie kunt laten maken, inclusief alle feedback die je daarop wilt geven. Tijdens het vaststellen van het concept en het bepalen van het script. En na de productie, voordat we de oplevering aan je doen.

Bekijk ons prijzenoverzicht

Brainstorm

100% tevredenheid

Wij gaan door tot jij tevreden bent, zodat wij trots kunnen zijn op de animatie voor jouw bedrijf. Voor een vaste prijs, zonder bijkomende kosten waar je niet op had gerekend. En wil je een langere video dan de gebruikelijke 60 seconden?

Voor €75 per 5 seconden extra berekenen we vooraf waar je rekening mee moet houden. Heldere bedrijfsanimatie kosten, voor een helder verhaal om jouw boodschap krachtig te vertellen.

Bekijk hier onze stijlen

Film-1

“We hebben eerst zelf lopen hannesen wat niet werkte maar Storytelling studios kwam er aan en  kreeg het gelukkig wel picobello voor elkaar.” 

Picobello B.V. 

Meer informatie?

Meer weten over de kosten van een bedrijfsanimatie of nog vragen over onze werkwijze? Bel ons op telefoonnummer 085 303 37 86, stuur ons een e-mail naar info@storytellingstudios.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van je!

Offerte aanvragen