Uitleganimatie kosten

Wat zijn de bedrijfsanimatie kosten en wat komt daar allemaal bij? Het gaat om een concept, een storyline of script en de productie. Met de animatie en bijvoorbeeld een voice-overAllemaal belangrijke onderdelen, waarvoor we geen extra kosten berekenen. In plaats daarvan betaal je een all-in prijs. Zodat jij weet waar je aan toe bent.

Wat mag een bedrijfsanimatie kosten als je die professioneel laat maken? Bij ons niet meer dan €3950, voor een custom animatie van 60 seconden. Een cartoonanimatie kost €2450. Een whiteboard animatie maken we voor €1950 en een Motion Graphic animatie kunnen we zelfs al voor €1450 maken. 

Geen extra kosten voor een bedrijfsanimatie

De kosten voor een bedrijfsanimatie bestaan bij ons uit één prijs. Waarvoor je de volledige animatie kunt laten maken, inclusief alle feedback die je daarop wilt geven.

Tijdens het vaststellen van het concept en het bepalen van het script. En na de productie, voordat we de oplevering aan je doen. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een gratis brainstormsessie aan!

100% tevredenheid

Wij gaan door tot jij tevreden bent, zodat wij trots kunnen zijn op de animatie voor jouw bedrijf. Voor een vaste prijs, zonder bijkomende kosten waar je niet op had gerekend. En wil je een langere video dan de gebruikelijke 60 seconden? Dat is mogelijk voor €85 per 5 seconden extra. 

Heldere bedrijfsanimatie kosten, voor een helder verhaal om jouw boodschap krachtig te vertellen.Meer weten over de kosten van een bedrijfsanimatie of nog vragen over onze werkwijze? Vraag een gratis brainstormsessie aan om de mogelijkheden te bespreken!

Heb je een vraag?
Bram de Vries
Oprichter & storyteller