Animatie bedrijfsfilm laten maken?

Combineer het creatieve met het overtuigende. In een animatie die vertelt wat je doet en hoe je werkt. Terwijl de bedrijfsfilm laat zien wie jullie zijn. Gemaakt bij ons in de studio in Amsterdam en door heel Nederland te gebruiken. Net als online, zowel op de eigen website als via de verschillende Social Media-kanalen.

Aanvragen

Creatieve bedrijfsfilm

Zoek je een creatieve bedrijfsfilm en denk je aan een animatie? Je hebt de keuze uit een paar verschillende stijlen. Ontdek de mogelijkheden en laat je bijvoorbeeld adviseren over het verschil tussen een animatie en een video.

Bekijk onze stijlen

Bedrijfsfilm: animatie of video?

Benieuwd wat voor jouw bedrijf de beste keuze is? Een animatie bedrijfsfilm is creatief, kan humor bevatten en is goed geschikt om uit te leggen wat je doet en hoe je werkt.

De bedrijfsfilm laat aan de andere kant vooral zien wie je bent of wie jullie zijn. Met een combinatie van beiden leg je alles op een duidelijke manier uit. Ook daarmee kunnen we je van dienst zijn.

Bekijk ons werk

Idee

100% tevredenheid

Zowel de animatie als de bedrijfsfilm maken we aan de hand van een script. We bespreken jouw wensen, dringen door tot de kern en nemen dat als basis voor de storyline. Van daaruit plannen we de productie en zorgen we binnen de afgesproken tijd voor de oplevering.

Tip: zowel voor de storyline als de uiteindelijke animatie of bedrijfsfilm geldt dat we niet werken met een vast aantal feedbackrondes. We blijven onbeperkt feedback verwerken, tot jij 100% tevreden bent.

Aanvragen

Script-1

Wij denken mee.

Wij begrijpen wat jij wilt vertellen, omdat we op businessniveau met je meedenken. Samen dringen we door tot de kern, voor een video die precies dat overbrengt. Met de boodschap en de gebruikte teksten, net als de stijl en de algehele opzet.

Precies zoals je het voor je ziet, uitgewerkt door onze professionals. In de stijl die jij zoekt, bijvoorbeeld als je gebruik wilt maken van een animatie bedrijfsfilm. In professionele kwaliteit, waarmee jij een goede indruk kunt maken op nieuwe klanten, medewerkers of andere kijkers. Wij laten je graag zien wat er mogelijk is, zodat we ook voor jou aan de slag kunnen.

Aanvragen

Brainstorm

“We hebben eerst zelf lopen hannesen wat niet werkte maar Storytelling studios kwam er aan en  kreeg het gelukkig wel picobello voor elkaar.” 

Picobello B.V. 

Meer informatie?

Word je enthousiast van een creatieve bedrijfsfilm? Ontdek de mogelijkheden van een goedkope film of een animatie. Voor een vaste prijs, zodat je vooraf goed weet waar je aan toe bent.

Meer weten over animatie bedrijfsfilm of nog vragen over onze werkwijze? Bel ons op telefoonnummer 085 303 37 86, stuur ons een e-mail naar info@storytellingstudios.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van je!

Offerte aanvragen