Bedrijfsanimatie laten maken

Wil je echt goed opvallen en tussen al die bedrijven eruit springen? Kies dan voor een bedrijfsanimatie! Door een bedrijfsanimatie te laten maken door Storytelling Studios weet je zeker dat je goed zit. Een bedrijfsanimatie is een bedrijfsfilm maar dan in animatievorm. In deze film wordt verteld wat je doet en hoe je werkt. Wanneer je kiest voor een bedrijfsanimatie combineer je het creatieve met het overtuigende. 

We houden van transparantie, daarom kun je wanneer je door Storytelling Studios een animatie laat maken altijd rekenen op vaste prijzen. Deze prijzen zijn all-in prijzen, dat is dus inclusief muziek, een professionele voice-over, speciale geluidseffecten en een onbeperkt aantal revisierondes. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag een gratis brainstormsessie aan!

Onze Werkwijze

Zowel de animatie als de bedrijfsfilm maken we aan de hand van een script. We bespreken jouw wensen, dringen door tot de kern en nemen dat als basis voor de storyline. Van daaruit plannen we de productie en zorgen we binnen de afgesproken tijd voor de oplevering.

Brainstorm

1 Brainstorm

Iedere bedrijfsanimatie vraagt om een helder concept. Wat wil je vertellen en wat moet er vooral niet in de video komen? Samen bepalen we de kern, aan de hand van de doelstelling die je belangrijk vindt.

2 Storyline

Het concept werken we uit tot een script, waar de kern nog duidelijker in naar voren komt. We brengen de boodschap op de meest krachtige manier, door gebruik te maken van beeld, audio en de combinatie daarvan.

3 Productie

Tevreden met het script en de storyline? We verzorgen de productie. Voor een bedrijfsfilm die past bij jouw bedrijf en dat wat je wilt uitstralen.

4 Oplevering

We leveren je de video op, zodat je die kunt gebruiken op de website, op Social Media en voor andere gelegenheden die je belangrijk vindt.

Bedrijfsanimatie maken

Waarom zou je er voor kiezen om een bedrijfsanimatie te maken en niet een bedrijfsfilm?  Een bedrijfsanimatie is creatief, kan humor bevatten en is goed geschikt om op een simpele manier uit te leggen wat je doet en hoe je werkt. Wanneer je liever wil laten zien wij je bent of wie jullie zijn, dan is een bedrijfsfilm weer interessanter. Je kunt er ook voor kiezen om een combinatie te maken van zowel een animatie als een film.

Custom animatie €3950

Een custom animatie is, zoals de naam al zegt, een animatie op maat. Helemaal in jouw huisstijl en aangepast aan de andere communicatie uitingen. Een unieke animatie die helemaal past bij jouw bedrijf.

De vaste prijs voor een custom animatie is €3950,- voor een minuut animatie. Deze vaste prijs is inclusief muziek en Voice-over. Ook vinden we het belangrijk dat de animatie helemaal naar wens is, dus je krijgt een onbeperkt aantal revisie rondes.

Cartoon animatie €2450

Door een bedrijfsvideo in de vorm van een cartoon te maken in plaats van in echte beelden, wordt de bedrijfsvideo een stuk toegankelijker voor een grote groep mensen. Bovendien is het een ideale manier om jouw bedrijf op een originele en opvallende manier in beeld te brengen.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een gratis brainstormsessie aan!

Whiteboard animatie €1950

Zoals de naam al doet vermoeden, is een whiteboard animatie een animatie waarbij het lijkt alsof er wordt getekend op een whiteboard. De whiteboard animatie is een animatie die nog niet zo bekend is als de cartoon animatie en motion graphics.

De whiteboard animatie de perfecte stijl om een bedrijf op een originele manier in beeld te brengen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gratis brainstormsessie aan!

Motion graphics €1450

Motion graphics zijn bewegende teksten en objectenen zien er erg strak uit. Hierdoor komt een bedrijfsanimatie dat uit motion graphics bestaat, zakelijker over dan een cartoon animatie.

Motion graphics zijn ook heel goed in combinatie met echte beelden te gebruiken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gratis brainstormsessie aan!

Storytelling Studios

We houden van transparantie, daarom kun je wanneer je door Storytelling Studios een animatie laat maken altijd rekenen op vaste prijzen. Deze prijzen zijn all-in prijzen, dat is dus inclusief muziek, een professionele voice-over, speciale geluidseffecten en een onbeperkt aantal revisierondes. 
 
De prijzen zijn op basis van 60 seconden. Wanneer je een langere video dan 60 seconden wil, rekenen we €75 per 5 seconden extra. Wil je een bedrijfsanimatie wil combineren met een bedrijfsfilm? Ook dat is mogelijk! Vraag een gratis brainstormsessie aan om de mogelijkheden te bespreken!
 
Heb je een vraag?
Bram de Vries
Oprichter & storyteller