Infomercial laten maken

Een infomercial is meer dan de promotie van je dienst of product. Een infomercial informeert de kijker namelijk echt. Op die manier komt de kijker alle ins en outs te weten. Je kunt bij Storytelling Studios terecht om een infomercial te laten maken.

In een infomercial komen alle ins en outs over je product aan bod. Je beveelt het product niet zomaar aan, maar geeft duidelijke informatie en laat weten welke voordelen de koper er mee kan behalen. De informatie wordt zo objectief mogelijk vertelt door een neutraal iemand. Op die manier wordt het Wij van Wc-eend effect voorkomen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het laten maken van een infomercial? Wij informeren je graag in een gratis brainstormsessie!

ONZE WERKWIJZE

Alles aan onze manier van werken, van ons eenvoudige werkproces tot onze vaste prijsmodel,  is ontworpen om videomarketing transparanter, soepeler & doelgtreffender te maken.

Oplevering

1 Brainstorm

Iedere infomercial vraagt om een helder concept. Wat wil je vertellen en wat moet er vooral niet in de video komen? Samen bepalen we de kern, dit doen we aan de hand van de doelstelling die je belangrijk vindt.

Brainstorm aanvragen? Klik hier!

2 Storyline

Het concept werken we uit tot een script, waar de kern nog duidelijker in naar voren komt. We brengen de boodschap op de meest krachtige manier, door gebruik te maken van de combinatie van beeld en audio.

3 Productie

Tevreden met het script en de storyline? We verzorgen de productie. Voor een infomercial die past bij jouw doelen. 

4 Oplevering

We leveren je de video op, zodat je die kunt gebruiken op de website, op Social Media en voor andere gelegenheden die je belangrijk vindt.

Brainstormsessie Aanvragen?

Een goede infomercial zorgt ervoor dat de kijker zich er mee kan identificeren. Hij herkent zich in het probleem en het wordt hem duidelijk dat jouw dienst of product de oplossing is.

Een infomercial kan in verschillende vormen worden gemaakt: met videobeelden en met animatie. Wij beslissen tijdens een brainstormsessie samen met jou welke vorm het beste past.

Film of animatie infomercial

Een video infomercial is een infomercial met echte mensen en echte beelden. Jij kunt zelf aan het woord zijn en informatie over het product geven, maar vaak is het beter om iemand anders in te zetten. 

Een Cartoon Animatie, Whiteboard Animatie of een Motion Graphic Animatie is een geheel geanimeerde infomercial. Er is ruimte voor grapjes en er is veel oog voor detail. Benieuwd naar de mogelijkheden voor het laten maken van een infomercial? Wij informeren je graag in een gratis brainstormsessie!

Heb je een vraag?
Bram de Vries
Oprichter & storyteller