Motion graphics designer

Motion graphics designer gezocht? We laten zonder onnodige toeters en bellen zien waar het om gaat. De motion graphic is recht voor z’n raap en retestrak. Zonder er doekjes om te winden, om uit te leggen hoe het werkt.

Voor ingewikkelde processen, enorme informatiestromen of complexe datasystemen. Helder uitgelegd door een designer die de kracht van motion graphics begrijpt. Zoek je een animatie met een strakkere stijl? We gaan graag als motion graphics designer voor je aan de slag.

Speciaal geschikt voor de corporate setting, waarin we uitgebreide ervaring hebben. Soms met een knipoog en altijd 100% duidelijk. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een gratis brainstormsessie aan!

Werkwijze van onze designers

Wij begrijpen hoe producten werken, wat je met diensten aan te bieden hebt en hoe je een reorganisatie wilt presenteren. Niet eenvoudig, maar goed in beeld te vangen met een motion graphic. Benieuwd hoe onze designers werken aan een motion graphic? In 4 stappen zorgen we voor een duidelijke animatie:

Brainstorm

1 Brainstorm

Wat is jouw doelstelling en waar gaat het eigenlijk om? Tijdens een brainstorm dringen we samen met jou door tot in de kern.

2 Storyline

We werken jouw verhaal uit tot een storyline. De belangrijke basis voor de motion graphic, om het ingewikkelde heel eenvoudig uit te leggen.

3 Productie

Zodra je 100% tevreden bent over de storyline werken we het uit tot een animatie. In de typische motion graphic-stijl, die past bij het karakter van jouw bedrijf.

4 Oplevering

We laten de eerste versie aan je zien en verwerken feedback. Met de puntjes op de ‘i’ kun jij de ingewikkelde materie op een eenvoudige wijze uitleggen.

Motion graphics designer: ervaring in de corporate setting

We hebben als motion graphics designer veel ervaring in corporate settings. We kennen de belangen van de verschillende betrokkenen. Bovendien begrijpen we jouw bedrijfsdoelstellingen.

We denken op business-niveau met je mee, om het moeilijke zo makkelijk mogelijk te laten zien. In een motion graphic, geschikt voor de eigen medewerkers, op de website en tijdens beurzen of andere evenementen. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een gratis brainstormsessie aan!

Pure functionaliteit

Een motion graphic is uitstekend geschikt om pure functionaliteit te tonen. We leggen uit hoe processen werken, welke informatiestromen er belangrijk zijn en wat de toegevoegde waarde is van verzamelde data.

Ingewikkelde onderwerpen, die we op een makkelijke manier uitleggen. Als motion graphics designer, goed geschikt voor bijvoorbeeld technische pitches.

De juiste tone-of-voice

Het design van de motion graphic stemmen we natuurlijk af op het karakter van jouw bedrijf. In de huisstijl die je gebruikt en met de juiste tone-of-voice. Om met een paar beelden meer te zeggen dan 1.000 woorden. Op een manier die medewerkers, klanten en andere relaties moeiteloos overtuigt.

Meer weten over ons werk als motion graphics designer of nog vragen over onze werkwijze? Vraag dan een gratis brainstormsessie aan!

Heb je een vraag?
Bram de Vries
Oprichter & storyteller