Uitleganimatie kosten

Wat mag een uitleganimatie kosten? Bij Storytelling Studios hanteren we vaste tarieven, zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent. Een cartoonanimatie kost €1.950, een whiteboard animatie kost €1.450 en voor een Motion Graphic animatie betaal je €950.

Tip: standaard duurt een uitleganimatie bij ons 60 seconden. Wil je een langere animatie? Voor iedere 5 seconden extra berekenen € 75 aan kosten.

Aanvragen

We willen wat uitleggen!

De uitleganimatie is geschikt om ingewikkelde processen en procedures uit te leggen. Aan de eigen medewerkers, aan relaties of aan (nieuwe) klanten.

In de stijl die je zoekt en met aandacht voor de manier waarop ze jouw bedrijf kennen. Aan de hand van specifieke kleuren, met jouw logo en andere belangrijke elementen.

Meer over uitleganimaties

Wat bepaalt de uitleganimatie prijs?

Een uitleganimatie bevat soms een voice-over, ondertitels en verschillende belangrijke beelden. Van uiteenlopende situaties, waarmee we uitleggen waar het om gaat. Allemaal factoren die iedere video uniek maken, zonder dat dit invloed heeft op de prijs.

In plaats daarvan berekenen we altijd dezelfde uitleganimatie kosten. Een vaste prijs, zodat jij niet voor vervelende verrassingen komt te staan. In plaats daarvan weet je vooraf goed waar je aan toe bent.

Bekijk ons prijzenoverzicht

Brainstorm

Wij denken mee.

Uiteraard denken we graag met je mee over de meest geschikte stijl. We denken op businessniveau mee, waardoor we snel begrijpen waar het je om gaat. Zowel de stijl als de inhoud hebben invloed op de manier waarop je jouw verhaal kunt vertellen.

Strak en zakelijk voor een corporate setting of juist luchtig met een cartoon. Voor de eigen website, voor Social Media of een beurs en andere gelegenheid. Wij denken met je mee, zonder dat dit invloed heeft op de prijs die je voor de uitleganimatie betaalt.

Bekijk hier onze stijlen

Kosten van een uitleganimatie

De kosten van een uitleganimatie vergelijken met die voor andere video’s? Of in gesprek met een specialist uit Amsterdam? We komen graag bij je langs en laten het werk zien waar we trots op zijn. Zodat jij kunt zien wat we voor je kunnen betekenen, hoe we werken en waarom je altijd dezelfde prijs betaalt.

Aanvragen

ezgif.com-crop (1)-1

Vaste prijzen

Zeker weten dat een uitleganimatie niet te veel zal kosten? Wij geven je vooraf aan waar je op moet rekenen. Zonder bijkomende kosten, omdat je onbeperkt feedback kunt blijven geven.

Op het script en het concept, net als op de video voordat we je die opleveren. Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent en wij er trots op kunnen zijn. Zorg ervoor dat je zeker weet dat het goedkomt. Wij gaan er graag voor je mee aan de slag.

Bekijk ons prijzenoverzicht

Idee

“We hebben eerst zelf lopen hannesen wat niet werkte maar Storytelling studios kwam er aan en  kreeg het gelukkig wel picobello voor elkaar.” 

Picobello B.V. 

Meer weten?

Meer weten over de uitleganimatie kosten of nog vragen over onze werkwijze? Bel ons op telefoonnummer 085 303 37 86, stuur ons een e-mail naar info@storytellingstudios.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van je!

Aanvragen