Uitleganimatie kosten

Wat mag een uitleganimatie kosten? Bij Storytelling Studios hanteren we vaste tarieven, zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent. Een Custom animatie kost €3950, een cartoon animatie kost €2450, een whiteboard animatie kost €1950 en voor een Motion Graphic animatie betaal je €1450.

De uitleganimatie is geschikt om ingewikkelde processen en procedures uit te leggen. Aan de eigen medewerkers, aan relaties of aan (nieuwe) klanten. Aan de hand van specifieke kleuren, met jouw logo en andere belangrijke elementen.

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag een gratis brainstormsessie aan.

Wij denken mee op business niveau

Uiteraard denken we graag met je mee over de meest geschikte stijl. We denken op businessniveau mee, waardoor we snel begrijpen waar het je om gaat. Zowel de stijl als de inhoud hebben invloed op de manier waarop je jouw verhaal kunt vertellen.

Strak en zakelijk voor een corporate setting of juist luchtig met een cartoon. Voor de eigen website, voor Social Media of een beurs en andere gelegenheid. Wij denken met je mee, zonder dat dit invloed heeft op de prijs die je voor de uitleganimatie betaalt.

Wat bepaalt de uiteindelijke uitleganimatie prijs?

Wij hanteren vaste all-in tarieven. De prijs wordt bepaald door de gekozen stijl en de lengte van de animatie. Daardoor weet je vooraf precies wat je  uitleganimatie gaat kosten.

Een vaste prijs, zodat jij niet voor vervelende verrassingen komt te staan. In plaats daarvan weet je vooraf goed waar je aan toe bent. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een gratis brainstormsessie aan!

100% tevredenheid

Zeker weten dat een uitleganimatie niet te veel zal kosten? Wij geven je vooraf aan waar je op moet rekenen. Zonder bijkomende kosten, omdat je onbeperkt feedback kunt blijven geven. Op het script en het concept, net als op de video voordat we je die opleveren.

Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent en wij er trots op kunnen zijn. Zorg ervoor dat je zeker weet dat het goedkomt. Wij gaan er graag voor je mee aan de slag. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een gratis brainstormsessie aan!

Heb je een vraag?
Bram de Vries
Oprichter & storyteller