Voice over

Bij animaties is het gebruikelijk om een voice over te gebruiken om het verhaal te vertellen en de beelden betekenis te geven. Stel je eens een Whiteboard Animatie voor waarin alleen getekend wordt en de informatie van een voice over ontbreekt. De waarde van de animatie gaat dan verloren.

Wij werken samen met zowel mannelijke als vrouwelijke voice overs zodat jouw video de stem krijgt die passend is. We werken alleen samen met professionals, want het werk van een voice over is een vak apart.

Ze weten op welke manier ze moeten praten om de stem aan te laten sluiten bij de video en het doel van de video. Is de stijl vrolijk of juist zakelijk, langzaam of wat sneller? Ze weten wat ze moeten doen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gratis brainstormsessie aan!

Het gebruik van voice overs

Video’s waarbij we gebruik van voice overs zijn Whiteboard Animatie, Motion Graphic Animatie en Cartoon Animatie. Een Uitleganimatie kan ook niet zonder goede voice over. Daarnaast kan een voice over ook heel waardevol zijn bij Social Media video’s.  

In een bedrijfsfilm of Corporate video en recruitment video’s laten we vaak mensen in beeld aan het woorden. Dit noemen we een talking head. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gratis brainstormsessie aan!

Voice over voor video

Professionele audio- en videoproducties worden ingesproken door een voice over. Je ziet de verteller niet in beeld, je hoort alleen de stem. Een goede voice over voor video maakt je video waardevoller, omdat de stem de juiste sfeer zet en het verhaal duidelijk en op een passende manier uitlegt.

Wij hebben een groot netwerk met daarin proffesionele voice-over acteurs. Zo vinden wij altijd een stem die aansluit bij jouw merk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een gratis brainstormsessie aan!

Wat kost een voice over?

Wanneer je een video laat produceren door Storytelling Studios, hoef je je niet af te vragen wat een voice over kost. Bij onze verschillende animatie video’s zitten de kosten van een voice over bij de prijs inbegrepen.

Naast dat de voice over is inbegrepen, zijn deze prijzen ook inclusief muziek, geluidseffecten en een onbeperkt aantal feedback rondes op zowel het script als de uiteindelijke video. 

Heb je een vraag?
Bram de Vries
Oprichter & storyteller