Bedrijfspresentatie

In een bedrijfspresentatie laat je op een duidelijke en heldere manier jouw bedrijf zien. Wie ben je? Wat doe je? Waar sta je voor?  Het wordt allemaal duidelijk in de presentatie. 

Met een goede bedrijfspresentatie behaal je je doelen. Of je het wil gebruiken om je bedrijf onder de aandacht te brengen bij nieuw talent, bij investeerders of bij de klant.

Bekijk ons werk

Bedrijfspresentatie laten maken

Wil je een bedrijfspresentatie laten maken? Storytelling Studios neemt je het werk graag uit handen. Je kunt bij ons terecht voor een bedrijfsanimatie of een bedrijfsfilm. We kunnen beide ook combineren.

Bedrijfspresentatie film

Een bedrijfspresentatie in film is een video met beelden HD-kwaliteit, opgenomen bij jou op kantoor. Afhankelijk van je doelen komen ook een aantal werknemers in beeld. De doelen die je met een dergelijke film kunt behalen zijn heel gevarieerd. Daarnaast heeft ieder bedrijf een eigen verhaal, visie en missie. Die kun je in een film duidelijk laten zien. Zo schets je een duidelijk beeld van je bedrijf.

Aanvragen 

Bedrijfspresentatie animatie

Een bedrijfsanimatie is een video in animatievorm. Wanneer je voor deze vorm kiest, kunnen we er op drie verschillende manieren invulling aangeven. Met een cartoon animatie kun je jouw bedrijf op een originele en opvallende manier in beeld te brengen. Het is een heel toegankelijke manier.

Motion graphics zien er erg strak uit, hierdoor zijn motion graphics vaak zakelijker over dan een cartoon animatie. Je kunt een motion graphic ook goed combineren met video beelden. Bij een whiteboard animatie lijkt het alsof er wordt getekend op een whiteboard. Het is eenvoudig en ontzettend duidelijk.

Aanvragen

Werkwijze

Om te bepalen welke vorm van bedrijfspresentatie het beste past bij jou en je doelen, gaan we eerst met je in gesprek.
Onze werkwijze is als volgt:

Brainstorm

Stap 1:
Brainstorm

Iedere bedrijfspresentatie vraagt om een helder concept. Wat wil je vertellen en wat moet er vooral niet in de video komen? Samen bepalen we de kern, aan de hand van de doelstelling die je belangrijk vindt.

Storyline

Stap 2:
Storyline

Het concept werken we uit tot een script, waar de kern nog duidelijker in naar voren komt. We brengen de boodschap op de meest krachtige manier, door gebruik te maken van beeld, audio en de combinatie daarvan.

Productie

Stap 3:
Productie

Tevreden met het script en de storyline? We verzorgen de productie. Voor een presentatie die past bij jouw bedrijf en dat wat je wilt uitstralen.

Oplevering

Stap 4:
Oplevering

We leveren je de video op, zodat je die kunt gebruiken op de website, op Social Media en voor andere gelegenheden die je belangrijk vindt.

Wat kost het om een bedrijfspresentatie te laten maken? 

De kosten van een bedrijfspresentatie zijn afhankelijke van de vorm. Wanneer je kiest voor een film zijn de kosten onder andere afhankelijk van het aantal dagen dat we filmen, hoe groot de crew is en of er eventueel ook acteurs mee doen. Je kunt hiervoor een vrijblijvende offerte aanvragen.

Offerte aanvragen

Film-2

“We hebben eerst zelf lopen hannesen wat niet werkte maar Storytelling studios kwam er aan en  kreeg het gelukkig wel picobello voor elkaar.” 

Picobello B.V. 

Animatie Prijzen

De prijzen zijn op basis van een animatie van 60 seconden. De prijzen zijn inclusief muziek, voice-over en geluidseffecten. Daarnaast vinden we belangrijk dat je helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Daarom bieden we een onbeperkt aantal revisies.

Motion Graphic

voor €1050

Goedkoopste keuze voor een promotiefilm, als animatie met de belangrijkste elementen. Kom tot de kern en leg dit uit in een korte en bondige video.

aanvragen

Whiteboard

voor €1550

Getekend, dus ontzettend duidelijk als je stap-voor-stap wilt uitleggen hoe het werkt. Ideaal om jouw aanpak of unieke toegevoegde waarde uit te leggen.

aanvragen

Cartoon

voor €2050

Een unieke stijl met aandacht voor de complete omgeving en kleinste details. Volledig in jouw huisstijl.

aanvragen