Bedrijfspresentatie

In een bedrijfspresentatie laat je op een duidelijke en heldere manier jouw bedrijf zien. Wie ben je? Wat doe je? Waar sta je voor?  Het wordt allemaal duidelijk in de presentatie. 

Film en animatie zijn uiterst geschikte communicatiemiddelen voor het presenteren van jouw bedrijfsgegvens. Geen saaie powerpoints en tekstdococumten meer. Met video maak je het verschil!

Met een goede bedrijfspresentatie behaal je je doelen. Of je het wil gebruiken om je bedrijf onder de aandacht te brengen bij nieuw talent, bij investeerders of bij de klant. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een gratis brainstormsessie aan!

Werkwijze

Om te bepalen welke vorm van bedrijfspresentatie het beste past bij jou en je doelen, gaan we eerst met je in gesprek. Onze werkwijze is als volgt:

1 Brainstorm

Iedere bedrijfspresentatie vraagt om een helder concept. Wat wil je vertellen en wat moet er vooral niet in de video komen? Samen bepalen we de kern, aan de hand van de doelstelling die je belangrijk vindt.

2 Storyline

Het concept werken we uit tot een script, waar de kern nog duidelijker in naar voren komt. We brengen de boodschap op de meest krachtige manier, door gebruik te maken van beeld, audio en de combinatie daarvan.

3 Productie

Tevreden met het script en de storyline? We verzorgen de productie. Voor een presentatie die past bij jouw bedrijf en dat wat je wilt uitstralen.

4 Oplevering

We leveren je de video op, zodat je die kunt gebruiken op de website, op Social Media en voor andere gelegenheden die je belangrijk vindt.

Bedrijfspresentatie laten maken

Wil je een bedrijfspresentatie laten maken? Storytelling Studios neemt je het werk graag uit handen. Je kunt bij ons terecht voor een bedrijfsanimatie of een bedrijfsfilm. We kunnen beide ook combineren. Een bedrijfsanimatie is een video in animatievorm. Wanneer je voor deze vorm kiest, kunnen we er op drie verschillende manieren invulling aangeven.

Bedrijfspresentatie animatie

Met een cartoon animatie kun je jouw bedrijf op een originele en opvallende manier in beeld te brengen. Het is een heel toegankelijke manier.

Motion graphics zien er erg strak uit, hierdoor zijn motion graphics vaak zakelijker over dan een cartoon animatie. Je kunt een motion graphic ook goed combineren met video beelden.

Bij een whiteboard animatie lijkt het alsof er wordt getekend op een whiteboard. Het is eenvoudig en ontzettend duidelijk.

Bedrijfspresentatie film

Een bedrijfspresentatie in film is een video met beelden HD-kwaliteit, opgenomen bij jou op kantoor. Afhankelijk van je doelen komen ook een aantal werknemers in beeld. De doelen die je met een dergelijke film kunt behalen zijn heel gevarieerd.

Ieder bedrijf heeft een eigen verhaal, visie en missie. Die kun je in een film duidelijk laten zien. Zo schets je een duidelijk beeld van je bedrijf. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag een gratis brainstormsessie aan!

Wat kost het om een bedrijfspresentatie te laten maken? 

We zijn altijd transparant over onze tarieven. Wanneer je een animatievideo wil laten maken als reclamefilm dan liggen de kosten per type animatie vast. Je kunt dan rekenen op prijzen tussen de €1450,- en €3950,- inclusief muziek en geluidseffecten.

De kosten van een bedrijfspresentatie zijn afhankelijke van de vorm. Wanneer je kiest voor een film zijn de kosten onder andere afhankelijk van het aantal dagen dat we filmen, hoe groot de crew is en of er eventueel ook acteurs mee doen. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een gratis brainstormsessie aan.

Heb je een vraag?
Bram de Vries
Oprichter & storyteller