Cartoon animatie laten maken?

Een cartoon animatie is bij uitstek geschikt om complexe zaken voor iedereen begrijpelijk te maken. Met een 2D cartoon animatie kun je eenvoudig en met een vleugje humor (indien gewenst) processen, producten en diensten verduidelijken. Door een duidelijke informatieve cartoon te maken zorg je er voor dat informatie helder en eenduidig wordt overgebracht.

Wij helpen je er bij!

We laten zien wat het probleem is, in een situatie die de kijker kan herkenen. We leggen uit wat het probleem is, hoe de oplossing eruitziet of wat jouw product te bieden heeft.

Een krachtige boodschap vanuit de kern, waar we tijdens het brainstormen samen met jou naar op zoek gaan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gratis brainstormsessie aan!  

Wat kost het om een cartoon animatie te laten maken? 

De prijs van een 2D cartoon animatie worden voornamelijk bepaald door de lengte van de animatie. Voor een professionele cartoon animatie van één minuut betaal je bij ons €2450. Na 60 seconden rekenen we €85 per 5 seconde extra

All-in prijs: €2450!

Goed om te weten: wij hanteren binnen onze prijzen een onbeperkt aantal revisierondes. Verder zijn een professionele voice-over, muziek en geluidseffecten ook inbegrepen. Een 100% tevredenheidsgarantie dus!

Benieuwd naar onze cartoon cases?

Wij hebben heel veel projecten waar wij en natuurlijk onze klanten trots op zijn. Bekijk enkele cartoon animatie projecten om te zien wat wij allemaal gemaakt hebben.
 

Veelgestelde vragen

Alles aan onze manier van werken, van ons eenvoudige werkproces tot onze vaste prijsmodel, is ontworpen om videomarketing transparanter, soepeler & doelgtreffender te maken.

Cartoon veelgestelde vragen

1 Wat is een cartoon animatie?

Een cartoon animatie is bij uitstek geschikt om complexe zaken voor iedereen begrijpelijk te maken. Met een 2D cartoon animatie kun je eenvoudig en met een vleugje humor (indien gewenst processen, producten en diensten verduidelijken. Door een duidelijke informatieve cartoon te maken zorg je er voor dat informatie helder en eenduidig wordt overgebracht. 

2 Wat kost een cartoon animatie laten maken?

De prijs van een 2D cartoon animatie worden voornamelijk bepaald door de lengte van de animatie. Voor een professionele cartoon animatie van één minuut betaal je bij ons €2450. Wil je een animatie die langer is dan 60 seconden? We rekenen dan €85 per 5 seconde extra

3 Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een cartoon productie?

De doorlooptijd van een animatie is afhankelijk van het type animatie en de lengte. We beginnen altijd met een brainstormsessie en daarna gaan we aan de slag met het script. 

Na goedkeuring van het script streven we er altijd naar de cartoon animatie binnen 2 tot 4 weken op te leveren. Heb je met spoed een animatie nodig? Dan zorgen we ervoor dat dit proces wat sneller gaat.

4 Hoe ziet jullie werkwijze er uit?

Alles aan onze manier van werken, van ons eenvoudige werkproces tot ons vaste prijsmodel, is ontworpen om videomarketing transparanter, soepeler & doeltreffender te maken. Benieuwd hoe we een cartoon laten maken? Dat doen we in 4 duidelijke stappen: 

1. Brainstorm
Iedere cartoon animatie vraagt om een helder concept. Wat wil je vertellen en wat moet er vooral niet in de video komen? Samen bepalen we de kern, aan de hand van de doelstelling die je belangrijk vindt. 

2. Script schrijven
Het concept werken we uit tot een script, waar de kern nog duidelijker in naar voren komt. We brengen de boodschap op de meest krachtige manier, door gebruik te maken van beeld, audio en de combinatie daarvan.

3. Productie
Tevreden met het script en de storyline? We verzorgen de productie. Voor een animatie die past bij jouw bedrijf en dat wat je wilt uitstralen.

4. Oplevering & revisies
Jij ontvangt de eerste versie van de animatie en vervolgens zullen we samen met jou de animatie helemaal finetunen. Met onbeperkte feedbackrondes, tot jij tevreden bent! 

Heb je een vraag?
Bram de Vries
Oprichter & storyteller